14. května 2014 • 18:59

Jágr zlomil Italy. Musím se tady tím protrápit, tvrdil ale po výhře

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MINSKU | V pátek odvrátil gólem porážku se Slovenskem, dnes zase definitivně další trefou zlomil odpor Italů. Přesto není Jaromír Jágr zatím se svými výkony na mistrovství světa zcela spokojený. „Necítím se moc dobře, ale to jsem čekal,“ řekl nejzkušenější člen českého týmu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 5. • 15:45
Česká republika
Česká republika
2:0
ONLINE
14. května
15:45
Itálie
Itálie
Góly

Domácí: 22:53. Sekáč, 55:34. Jágr

Hosté:

Sestavy

Domácí: Salák (Jakub Kovář) – Kindl, Němec, Jordán, Ševc, Zámorský, Kolář, Vitásek – Hertl, Rolinek (C), Jágr – Červenka, Klepiš, Hudler – Novotný, Sekáč, Petružálek – Zaťovič, Jan Kovář. Trenér: Vladimír Růžička.

Hosté: Bellissimo (Andreas Bernard) – Egger (C), Nicoletti, Johnson, Trivellato, Hofer, Borgatello, Sullivan, Larkin, – Borrelli, Ihnacak, Rocco – Scandella, di Casmirro, Kostner – Gander, Felicetti, Tudin – Insam, Bernard, Ramoser. Trenér: Tom Pokel.

Rozhodčí

Sidorenko (BLR), Vinnerborg (SWE) – Dědulja (BLR), Dehaen (FRA)

Stadion

Hala Čížovka, Minsk

Návštěva

4160 diváků

Zápas skončil očekávaným českým vítězstvím, ale soupeř až do závěru držel naději na příznivý výsledek. Jágr nebyl přesvědčený, že měl se spoluhráči průběh utkání pod kontrolou. „Nemyslím si, že jsme to měli pod kontrolou a hráli nějak dobře, že bychom je nějakým až moc velkým způsobem přehrávali. Měli tam i šance, oni umí bruslit, jsou docela rychlí,“ hodnotil trápení s papírově slabším soupeřem.

Ze zápasů s dřívějšími jasnými outsidery se stává mnohem těžší překážka. Zápas s Itálií to znovu Jágrovi potvrdil. Tady není slabého mužstva. Když se řekne Itálie, tak to neznamená, že někomu dáme deset gólů. Všichni umí bruslit, a dokud nemáš nějaký náskok, nevedeš 2:0 či 3:0, tak je to vždycky těžké do konce.“

Sám sebe Jágr také nevidí v optimální formě. Doplácí na přechod z malého hřiště, na kterém odehrál celou sezonu v NHL. „Prohlásil jsem, že z malého hřiště už nikdy hrát nebudu a trochu jsem to porušil, takže nějakým způsobem se musím protrápit až do konce,“ zahlásil.

Jaromír Jágr se raduje z druhého gólu do sítě Italů. Češi zvítězili 2:0 a připsali si první tříbodovou výhru na MS
Jaromír Jágr se raduje z druhého gólu do sítě Italů. Češi zvítězili 2:0 a připsali si první tříbodovou výhru na MS

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud