Zdeněk Janda
18. května 2016 • 15:41

Furch: Bylo by zajímavý, jestli by Dominátor chytil Kašparovu fintu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MOSKVY | V Nedělním Sportu už jste mohli vidět, jak jako sedmiletý klučina vítal Dominika Haška po příletu z Nagana. Teď by gólman Dominik Furch zase moc rád viděl, jak by dopadlo, kdyby se v současnosti 51letý Dominátor postavil do branky, aby se pokusil zlikvidovat „Kašparovu“ fintu. „Byl bych opravdu zvědavý, jak by to dopadlo,“ usmívá se Furch.



Dominik Hašek , jeden z nejlepších brankářů všech dob, včera v reakci na to, jakým způsobem Lukáš Kašpar opět proměnil svůj nájezd, řekl, že by ho hrozně lákalo si to zkusit chytit. „Safra, fakt bych se rád do toho znovu oblíknul a zkusil si to,“ připustil včera v rozhovoru pro iSport.cz (CELÝ ROZHOVOR ČTĚTE ZDE>>>).

Furch by to jenom uvítal: „Jo, to by bylo super! To by mohlo být zajímavý. Byl bych zvědavý, jak by to dopadlo!“ řekl po dnešním tréninku brankář, kterého Hašek odmala fascinoval i inspiroval.

A co vůbec říká na to, že Kašpar je při svém provedení tak neomylný? Že se mu pokaždé podaří procpat puk gólmanovi mezi betony?

S tímto trikem vítal malý Furch naganské hrdinyFoto Archiv Dominika Furcha
„Taky si říkám, jak je možný, že to pořád vychází. Vždyť trenéři soupeře musejí mít nějaké informace, že tohle dělá. Ale má to tak vypilovaný, že se s tím těžko něco dělá. Brankář vždycky jenom zalomí hlavu a řekne si: Hm, tak zase se mu to povedlo. Je to opravdu obdivuhodný,“ reaguje Furch.

A s trenérem gólmanů Petrem Jarošem si říkali, že by z hecu na tréninku zkoušeli vymyslet, jak to Kašparovi chytit. „Ale nakonec jsme od toho upustili. Že to necháme být, když mu to vychází. Že do toho radši nebudeme zasahovat,“ pousmál se Furch.

Zítra národní tým odehraje klíčovou partii s Američany (od 15.15 hodin). Kdo se postaví do branky? To není jasné. Ani Furch to nechtěl prozradit. Jisté je, že to bude buď on, nebo Pavel Francouz .

VIDEO | Kašparův nájezd proti Švýcarsku

 

Více o MS v hokeji 2016 čtěte ZDE>>>

Řepík o čtvrtfinále: Hrajeme tu dobrý hokej, musíme se koukat na sebe
Video se připravuje ...

Asistent trrenéra Jaroslav Špaček a Petr Koukal prohráli soutěž v nájezdech a dělali kotouly
Asistent trrenéra Jaroslav Špaček a Petr Koukal prohráli soutěž v nájezdech a dělali kotouly

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud