12. května 2019 • 15:54

Jaromír Jágr zdraví z MS. Čím vylekal kustody a koho chválil?

Autor: kvč
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Suverénní výkon českého národního týmu proti Norsku (7:2) sledoval z ochozů po boku Petra Nedvěda, Milana Hniličky a Tomáše Krále, Michaelu Frolíkovi pak předal cenu pro nejlepšího hráče a nakonec nechal v kabině českých hokejistů vzkaz. Jaromír Jágr si prostě svou návštěvu v Bratislavě užil. Co o ní, a o vyhlídkách českého týmu, napsal na svůj Facebook?



Jaromír Jágr začal pro svou "hokejovou rodinu" pravidelně glosovat slovenské MS, tentokrát dokonce přímo z centra dění. "Omlouvám se, že píšu pozdě, byl jsem přímo v dějišti MS a k telefonu jsem se dostal pozdě. Další důkaz pro pochybovače, že statusy píšu já," napsal. A pak už jen hrnul chválu na český výběr.

"To byl včera kotel, co? A hlavně neskutečná atmosféra, my Češi to fakt dokážeme. Krásně to popsala jedna slovenská dáma: "Já ty vaše zápasy miluji, nemusím se nervovat a strašně moc si to užívám." Jak trefné," napsal k atmosféře, s tím, že za ní stojí především výkony národního týmu.

Hokejová legenda vyjmenovala Tomáše Krále, Petra Nedvěda, "pytláka" Miloše Říhu s Robertem Reichelem a Zdeňkem Orctem i kustody. "Vondrc, ten koukal, když jsem mu řekl, ať mi nabrousí polobotky. A Šmíďák, ten byl nervózní, když mě viděl. Myslel si, že budu chtít naklepat nohy," vtipkoval Jágr. Hlavně ale vyzvedl do nebes hráče, nebo jak on sám řekl, naše hokejové gladiátory.

"S pár z nich jsem stačil prohodit pár větiček - Ondra Palát, Gudy (Radko Gudas), Voras (Jakub Voráček), Frolda (Michael Frolík), Kovy (Jan Kovář), raketa Filip Hronek, Jaškíno (Dmitrij Jaškin). Je z nich cítit ohromná chuť to letos dokázat. Pro sebe, pro fanoušky, ale hlavně pro Českou republiku! Cítí vaši ohromnou podporu a nechtějí vás zklamat," řekl o zápalu českých bojovníků.

A pak taky dodal perličku, proč český tým podle něj dává tolik gólů. "Koukněte se, o co jsou opřený hokejky našich střelců. O jakou fotografii? Kdo je nabíjí? No přece Jarda Jágr!" napsal ke své fotce, kterou podepsal vzkazem "Jedině zlato!"

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud