1. června 2021 • 08:51

Čeští hokejisté derby se Slováky na MS zvládnou, tuší experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtvrtfinále mistrovství světa mají čeští hokejisté v kapse, stejně jako jejich úterní soupeř Slovensko. Přesto je zápas velkých rivalů v obou zemích pořádně sledovaný. Oba týmy nemohou ani kalkulovat, kdo bude jejich soupeřem ve čtvrtfinále. Zda to bude Finsko či USA. Díky tomu by měl být v úterý odpoledne podle bookmakerů Chance k vidění velmi ofenzivní hokej, kdy budou padat góly. Zápas se hraje v Rize od 15:15.



Výkon Pešánova týmu nebyl ani proti Dánsku zrovna přesvědčivý, takže to, že 25 % tiketů má na sobě sázky na výhru Slovenska (kurz 3,68), není až tak překvapivé. Dvanáct procent sázkařů tipuje remízu v kurzu 4,88 a 63 % má na tiketu výhru české repre v aktuálním kurzu 1,83.

Tipéři očekávají, že zápas rozhodně nebude nuda. !Sází se nejčastěji na to, že uvidíme maximálně šest branek v kurzu 1,39," prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Bookmakeři dávají při sázkích na střelce gólů největší šance Kubalíkovi (2,70), Vránovi (3,20) či Chytilovi se Zadinou (3,70).

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud