11. května 2023 • 14:09

Rozhodčí na MS v hokeji 2023: Zápasy v Rize a Tampere budou řídit i tři Češi

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři čeští rozhodčí se představí na hokejovém mistrovství světa, které v pátek začne v Tampere a Rize. Mezi 32 arbitrů, které vybrala Mezinárodní hokejová federace, se dostali hlavní Jan Hribik a čároví Daniel Hynek a Jiří Ondráček.



Hribika čeká již čtvrtý seniorský světový šampionát, rozhodoval zápasy v letech 2017 až 2019. Ondráček se představil na turnajích v letech 2019 a 2021, kdy utkání MS pískal i Hynek. Mezi tzv. "Officiating Coaches" pak nalezneme jméno jednoho z nejúspěšnějších českých rozhodčích v historii Vladimíra Šindlera.

Hlavní rozhodčí Tobias Björk, Christoffer Holm (oba Švédsko), Lassi Heikkinen, Mikko Kaukokari (oba Finsko), Adam Bloski, Mike Langin (oba Kanada), Sean Fernandez, Sean MacFarlane (oba USA), Stefan Hürlimann, Miroslav Štolc (oba Švýcarsko), Sirko Hunnius, André Schrader (oba Německo), Jan Hribik (Česko), Andris Ansons (Lotyšsko), Mads Fransen (Dánsko), Liam Sewell (Velká Británie
Čároví rozhodčí Daniel Hynek, Jiří Ondráček (oba Česko), Brett Mackey, Tarrington Wyonzek (oba Kanada), Onni Hautamäki, Tommi Niittylä (oba Finsko), Nick Briganti, Jake Davis (oba USA), David Nothegger (Rakousko), Andreas Kroyer (Dánsko), Nicolas Constantineau (Francie), Andreas Hofer (Německo), Davis Zunde (Lotyšsko), Šimon Synek (Slovensko), Emil Yletyinen (Švédsko), Eric Cattaneo (Švýcarsko)

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud