8. prosince 2009 • 12:44

Kometa posílá Kántora a Selingera do první ligy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení extraligové Komety Brno poslalo dva hráče na měsíční hostování do první ligy. Obránce Robert Kántor bude působit v Šumperku, Pavel Selingr v Olomouci, odkud do posledního celku nejvyšší soutěže zamířil Petr Polodna.



Jedenatřicetiletý Selingr odehrál za Brno v této sezoně 24 zápasů, ve kterých vstřelil dvě branky a připsal si šest asistencí.

Do Komety přišel před sezonou ze Znojma. O čtyři roky mladší Polodna nasbíral v první lize ve 27 zápasech 23 kanadských bodů, v dresu Brna odehrál již zápas proti pražské Spartě.

Kántor byl vyřazen z kádru posledního celku nejvyšší soutěže poté, co odmítl přistoupit na snížení platu po špatném vstupu klubu do extraligy. Navíc měl Kántor zdravotní problémy. V Šumperku by měl hostovat do 13. ledna.

Dvaatřicetiletý bek odehrál za Kometu v této sezoně deset zápasů, ve kterých si na konto nepřipsal ani jeden kanadský bod. K týmu Šumperku, který je poslední ve druhé nejvyšší soutěži, se připojí ve středu. Poprvé by měl do první ligy zasáhnout v sobotu, kdy se Draci utkají s Táborem.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud