29. října 2010 • 19:44

Martin Richter posílil Oceláře z Třince

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový Třinec rozšířil kádr o dvaatřicetiletého obránce Martina Richtera, který bude v barvách Ocelářů do konce sezony hostovat z Brna. Mistr světa z roku 2001 už nastoupil do dnešního utkání Třince proti Mladé Boleslavi.



Richter zvýšil konkurenci v zadních řadách slezského klubu. Bývalý reprezentant, který působil také ve Spartě, Pardubicích, Karlových Varech a několika zahraničních klubech, nebyl v Kometě příliš vytěžovaný a s klubem se v tomto týdnu dohodl na ukončení spolupráce.

"Když se naskytla šance ho angažovat, tak jsme ji využili. Máme nějaké zraněné hráče. Zatím s námi byl jen jeden trénink, ale pohyb měl dobrý i dobře je na tom i bruslařsky," řekl novinářům třinecký trenér Břetislav Kopřiva.

Kopřiva naznačil, že klub uvažoval i v delším časovém horizontu. Obránce Lukáš Krajíček by se v blížící se reprezentační přestávce mohl stát žádaným artiklem na trhu KHL, jejíž kluby se o sedmadvacetiletého finalistu letošního Stanley Cupu dlouhodobě zajímají. Případnou mezeru v sestavě by mohl zalepit Richter. "Uvidíme, jak to s Krajíčkem nakonec bude," řekl Kopřiva.

Richter v sezoně nastoupil k 11 střetnutím, nepřipsal si ani bod. "Je to zkušený hráč, od kterého si naši trenéři slibují poctivé plnění defenzivních úkolů a celkové vyztužení obrany," řekl ČTK mluvčí klubu Ivo Pullmann.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud