7. dubna 2021 • 12:33

V kabině Sparty: Musíme se honem rychle probrat! Vůbec si nepřihrajeme!

Autor: ok
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu čtvrtý díl seriálu Sparta Backstage, který přináší pohled do zákulisí hokejového play off. Web iSport.cz vám exkluzivně nabízí teaser. Ten je tentokrát postavený na promluvě kapitána Michala Řepíka po prvním prohraném utkání semifinále s Libercem.



Úvodní duel s Bílými Tygry prohráli na vlastním ledě 1:5. Navenek vypadali hráči relativně v klidu: Je to jeden zápas, nic se neděje. V reálu to však v zákulisí vypadalo jinak.

„Vůbec nehrajeme u nich ve třetině! Vůbec si nenahrajeme! Kolik jsme měli střel, ty vole? Moc ne, protože jsme nedostali puk za ně. Vůbec jsme tam nehráli na puku! Musíme se honem rychle probrat,“ důrazně domlouval kapitán sparťanů Michal Řepík, se kterým cloumaly emoce. Pochopitelně. Nebylo divu.

Rozčílený Alexander Salák po druhé prohře v semifinále s Libercem
Rozčílený Alexander Salák po druhé prohře v semifinále s Libercem

Jinak bylo v šatně ticho, všichni věděli, že tohle nebyl povedený výkon. Doufali v nápravu a rychlé srovnání stavu série. Ani to se však nepovedlo. Po dvou utkáních semifinále je ve vedení 2:0 Liberec.

„Musíme se vrátit k tomu, co fungovalo ve čtvrtfinále a v celé základní části,“ velí obránce Milan Jurčina. Už ve středu čeká Spartu veledůležité třetí střetnutí. Pokud ho prohrají, budou už jednou nohou nad propastí. Výhra by je vrátila zpátky do hry.

Záběry zpoza hokejové opony vyrábí sám pražský klub, aby tak klíčovou část sezony přiblížil fanouškům, kteří jsou o ni jinak svou přítomností na stadionech ochuzeni. Celý čtvrtý díl i všechny ostatní najdete na webu armada.hcsparta.cz.

HC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Góly

Domácí: 27:57. Birner, 38:07. Knot, 62:53. Gríger

Hosté: 10:34. Zikmund, 25:37. Tomášek

Sestavy

Domácí: Kváča (J. Pavelka) – Knot, Vitásek, Rosandić, Kolmann, T. Hanousek, Derner, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), D. Špaček – Rychlovský, Šír, Průžek.

Hosté: Machovský (Neužil) – Košťálek, Němeček, M. Jandus, Polášek, O. Němec, Tomáš Dvořák, Jurčina (A) – Řepík (C), Horák, Rousek – Tomášek, Sukeľ, Sobotka – Forman, Pech (A), Kudrna – Dvořáček, Zikmund, Buchtele.

Rozhodčí

Jeřábek, Šindel – Gerát, Hynek

Stadion

SESTŘIH: Sparta Praha - Liberec 1:3. Tygři ovládli i druhý zápas, dvakrát pálil Bulíř
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Sparta Praha - Liberec 1:5. Vlach hattrickem rozhodl první semifinále
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud