14. prosince 2011 • 08:28

Porážek je hodně, přesto Kometa hlásí: Venera má naši důvěru

Autor: hok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení brněnské Komety směrem k trenérovi Zdeňku Venerovi vyslalo příjemné poselství: Má naši důvěru. Trenér přitom po poslední porážce se Spartou (1:2) připustil možnost, že by mohl být odvolán. Ale nic takového prý není na pořadu dne.



„Ze strany klubu je to jednoznačné. Trenér má naši plnou důvěru. Věříme, že se mužstvo zvedne a bude hrát dobře,“ reagoval na jeho prohlášení Jaroslav Medlík, vedoucí sportovního úseku, na oficiálních internetových stránkách klubu.

Brněnský tým se potácí v mizérii, z devíti uplynulých utkáních vyhrál pouze jednou. Naposledy padl doma se Spartou. V tabulce se drží na 11. místě, na 10. Litvínov ztrácí sedm bodů. A pokud se rychle nezmátoří, potřetí za sebou bude hrát pouze ve skupině o udržení. Což by pro ambiciózní klub bylo zhoubné.

„Vím, že výsledky nejsou takové, jaké jsme si představovali, proher je hodně. Ale nemíním v tuto chvíli utíkat, určitě ne,“ řekl na toto téma sám Venera.

Přesto přiznává, že jej myšlenka na odchod už napadla. „Neříkám, že jsem se tím nezabýval, těsně po zápase jsou pocity různé. To by však z mojí strany bylo moc jednoduché, do Komety jsem nepřišel, že bych se potřeboval někde upíchnout, přežít kousek a pak zase jít někam dál,“ vysvětlil kouč, jenž v minulosti vedl v extralize Zlín a Karlovy Vary. Se západočeským týmem se dostal v roce 2008 až do finále.

Zároveň zkušený kouč poprosil fanoušky o trpělivost. „Tým se o výsledek pral do poslední minuty a já věřím, že je to základ, na kterém se dá stavět,“ vrátil se Venera k nedělní porážce.

Bývalý kouč Zlína a současný Komety Zdeněk Venera
Bývalý kouč Zlína a současný Komety Zdeněk Venera

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud