2. dubna 2012 • 17:20

VIDEO: Trest pro Kudrnu? Sbohem, rozume! durdí se Nedvěd

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani po osmigólovém výprasku od Pardubic (1:8, stav semifinále 2:3 na zápasy) neztratil kapitán Bílých Tygrů Petr Nedvěd nadhled a smysl pro humor. Na okamžik však přeci jen jeden z nejlepších hokejistů české historie zvážněl. Když komentoval dvouzápasový trest pro svého parťáka Jaroslava Kudrnu, který Liberci chyběl v pátém zápase a ani v úterý do boje o finále zasáhnout nemůže.



„Jestli Jarda dostal trest na dva zápasy, tak co by pak musel dostat Píša? Ten by musel dostat pět nebo deset zápasů,“ kroutil hlavou 40letý Petr Nedvěd.

Pardubický obránce Aleš Píša nesměl nastoupit ve třetím a čtvrtém utkání, protože ošklivě krosčekoval právě Kudrnu. Podnět k disciplinárce dal Liberec. A Pardubice mu to vzápětí vrátily.

Na jejich popud rozhodovala disciplinárka rovněž trestu pro Kudrnu za zákrok na Buchteleho - a byla z toho dvouzápasová stopka. 

„Nejsmutnější na celé situaci je to, že jsem to viděl na videu asi dvacetkrát a nic tam nevidím. A to neříkám proto, že hraju za Liberec. Na chvilku se postavím do role nezávislého diváka. Buchtele se v okamžiku střely sehne. A v tom momentě má Jarda ruce dole a trefí ho. Jenže tam bude vždy kontakt s hlavou, když je protihráč skloněný. V takové situaci tomu nemůžete nijak zabránit, vyvarovat se toho, dohrát ho jinak. To prostě nejde!,“ zlobil se kapitán Bílých Tygrů.

„Stačí se zeptat menších hráčů. Z každého zápasu můžete vypíchnout takových dvacet zákroků. Nechci, aby to vyznělo, že tady v Liberci brečíme, ale bohužel tohle nedává hlavu ani patu. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to jako sbohem, rozume...“ uzavřel Nedvěd.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud