26. června 2012 • 10:05

Agent Vůjtek: Nedvěd má čtyři nabídky z KHL, včetně Omsku

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stane se českým nástupcem Jaromíra Jágra či Romana Červenky v Omsku? Petr Nedvěd vyjednává o angažmá v Omsku, ovšem nejen tam usilují o 40letého veterána, který si zapsal mimořádnou sezonu, okořeněnou bronzovou medailí na šampionátu ve Skandinávii.



„Máme nabídky od tří až čtyř klubů z KHL, je mezi nimi také Avangard,“ potvrzuje hráčův zástupce Vladimír Vůjtek mladší.

Jistou překážkou v rozhodování některých ruských klubů může být Nedvědův věk, ovšem jak dokázal minulý hokejový ročník, pro rodáka z Liberce nejsou čtyři křížky na krku zátěží, dokáže se výrazně prosadit i na vrcholné mezinárodní akci.

A ruským manažerům to připomíná i Vůjtek. „Chápu, že se mnozí staví skepticky k perspektivě mého klienta, ale on je v naprosté pohodě, což dokázal i na mistrovství světa,“ pronesl Vůjtek pro list Sovětskij Sport.

Podle jeho dalšího vyjádření Nedvěd upřednostňuje klub s reálnými ambicemi na zisk Gagarinova poháru. „Jedno říci mohu, do Lva nepůjde.“

Pokud se nejlepší hráč uplynulé extraligové sezony nedohodne na práci v KHL, je pravděpodobné, že zakotví v Liberci, kde se pro něj chystá i role v managementu Bílých Tygrů.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud