4. ledna 2013 • 04:10

Návrat kapitána! Pardubice jsou blízko dohodě s Tomášem Rolinkem

Autor: mir, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové Pardubice sice přišly o hvězdný tandem Krejčí, Hemský, rozšířit jejich řady by ale mohlo jiné zvučné jméno. Podle informací deníku Sport je klub blízko dohodě s kapitánem českých mistrů světa z roku 2010 Tomášem Rolinkem! 



Pokud se informace o blížící se dohodě s Tomášem Rolinkem potvrdí, východočeský soubor se může znovu zapojit mezi sortu celků, které je v extralize nutné brát naprosto vážně.

„Jednání probíhají, nejsou ještě u konce. Tomáš měl čtyři nabídky z KHL, ale pokud se nestane nic neočekávaného, vypadá to na jeho návrat do Pardubic,“ reagoval hráčův zástupce Robert Spálenka.

V případě, že klapnou i poslední detaily rozhovorů, proběhne dnes (v pátek) s Rolinkem tisková konference v působišti, které kapitán mistrů světa 2010 opustil před čtyřmi roky.

Trenéra Říhu opět láká Rusko

Druhá vyhlédnutá akvizice Miloš Říha, to už je zapeklitější záležitost. A nejen kvůli zvyšující se fazoně týmu. Z Petrohradu odvolaného stratéga totiž mocně láká ruská Ufa. Což může být pro Pardubice pořádně těžký soupeř.

Na druhou stranu je otázkou, nakolik vážný je ve skutečnosti zájem extraligového klubu, jakou pozici je ochotný nabídnout Říhovi, jenž pokukuje nejen po pozici trenérské, ale i sportovně manažerské. Jinými slovy, přál by si výraznější pravomoci než je doma obvyklé. Jejich eventuální naplnění by ale mohlo ohrozit některé nynější lidi z vedení, na tom může věc ztroskotat.

„Jednáme o posílení v mužstvu i v realizačním týmu,“ pověděl stroze po zápase Ondřej Šebek. Profouknout více mlžný opar nad jednáními generální manažer nechtěl.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud