8. prosince 2013 • 20:51

VIDEO: Nepříčetný Nedvěd! Sápal se na sudího a nastartoval vlastní debakl

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterý tahal za dres z ledu nepříčetného spoluhráče Jana Výtiska. Už v neděli ale nezvládl vlastní emoce. Petr Nedvěd neskousl tři góly v liberecké síti během úvodních sedmi minut zápasu s Litvínovem a za excentrické protesty, včetně mácháním hole okolo hlavního rozhodčího, si vysloužil trest ve hře. Nastartoval tak debakl vlastního týmu 3:8.



Ke snaze pochopit Nedvědovu frustraci si popišme situaci. Liberec inkasoval v  šesté minutě už druhou facku na uvítanou. Tak se kapitán hostů při vracení s protihráčem nijak nerozmýšlel a vysekl mu hůl z ruky.

Druhá komplikace přišla záhy, kdy při témže signalizovaném vyloučení fauloval ještě jeho spoluhráč Čutta a Bílí Tygři šli za stavu 0:2 na dvě minuty do tří. Už to byla pro Nedvěda noční můra.

Za dalších deset vteřin navíc přibyl na liberecké trestné lavici třetí hráč! Za vyhození puku z vlastního pásma do hlediště odešel posedět dvě minuty Jan Víšek.

Petr Nedvěd dostal v Litvínově za nesportovní chování trest ve hře
Video se připravuje ...

Rozjetý Litvínov dvojnásobnou přesilovku využil. Nedvěd se chtěl vrátit do hry, ale to mu nebylo rozhodčími umožněno. Protestoval tak vehementně, až si vysloužil trest ve hře, čímž svůj tým položil na lopatky.

Na dalších pět minut mu sebral jednoho hráče, což už v 9. minutě potrestali domácí už čtvrtým gólem!

Nedvěd navíc při zraněních ostatních nastupoval v první i třetí formaci. Poté, co už po osmi minutách opustil scénu, musel liberecký kouč Pavel Hynek do konce utkání se sestavou doslova improvizovat každé střídání.

Zdemicovaný Liberec se sice díky hattricku Tomáše Bulíka (jednou skóroval při vlastním oslabení 3 na 5) zmohl na tři odpovědi, ale to na osm zásahů nadšené Vervy nemohlo stačit.

SESTŘIH: 29. kolo hokejové extraligy, Litvínov - Liberec 8:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
8. 12. • 17:30
HC Verva Litvínov
HC Verva Litvínov
8:3
ONLINE
8. prosince
17:30
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
Góly

Domácí: 03:14. Jánský, 05:11. Hübl, 07:01. Hübl, 08:37. Trávníček, 32:41. Zeman, 38:58. Trávníček, 57:54. Černý, 58:26. Hübl

Hosté: 19:25. Bulík, 32:59. Bulík, 57:09. Bulík

Sestavy

Domácí: Francouz – Stříteský, Zeman, Gula, Šlégr, Posmyk, Chaloupka – Jánský, Hübl, Ručinský – Martynek, Hanzl, Trávníček – Majdan, Piroš, J. Černý – Písařík, Jurčík, R. Pšurný

Hosté: Schwarz (6. Melicherčík) – Hunkes, Čutta, Voráček, Výtisk, Kolmann, Čakajík, Šimek – T. Urban, Nedvěd, Dušek – Bartek, Bulík, Víšek – Valský, Zacha, J. Vlach – Bulíř, Pospíšil

Rozhodčí

Kalivoda, Lacina – Podrazil, Zavřel

Stadion

ZS Ivana Hlinky

Návštěva

4455 diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud