3. dubna 2014 • 22:22

Hattrick Gordieho Howea? Ani nevím, co to je, smál se Kumstát

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Petr Kumstát až do dnešního semifinálového zápasu play off extraligy čekal na premiérový bod v dresu Sparty ve vyřazovacích bojích. Ve druhém utkání proti Kometě měl ale výraznou zásluhu na výhře Pražanů.



MATCH OVERVIEW LEGACY
3. 4. • 17:50
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
3:0
ONLINE
3. dubna
17:50
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 07:59. Kumstát, 15:30. Krejčík, 17:05. Piskáček

Hosté:

Sestavy

Domácí: Pöpperle (Málek) – Piskáček, Pilař (A), Krejčík, Sičák, Polášek, Philipp, Hrbas – Rolinek (C), Hlinka (A), Ton – Rachůnek I., Pech, Kumstát – Buchtele, Přibyl, Forman – Rachůnek T., Simon, Klimek – Procházka.

Hosté: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík, Miller, Kempný, Kováčik, Žižka (A), Kuboš, Dlapa – Hruška (A), Čermák (C), Svoboda J. – Káňa J., Němec, Svoboda T. – Pivko, Raška, Zohorna – Burian, Koreis, Vondráček – Mrázek.

Rozhodčí

Šindler, Minář – Barvíř, Blümel

Stadion

Tipsport arena - Praha, Holešovice

Návštěva

9 187 diváků

 Už v první třetině vstřelil gól, měl asistenci a stihl se i poprat s kapitánem hostů Leošem Čermákem. Připsal si tak takzvaný "hattrick Gordieho Howea".

"Já ani pořádně nevím, co to je," smál se po zápase Kumstát, kterého hlavně těšilo, že Sparta srovnala v semifinále krok s Kometou a on se konečně zapsal mezi střelce.

"Bylo to nepříjemné. Každý útočník vám řekne, že když nedává góly, tak se trápí. Nám (celé formaci) to v posledních zápasech moc nešlo a doufám, že v příštím zápase to zopakujeme," přál si urostlý útočník.

Petr Kumstát zažil úspěšný večer
Video se připravuje ...

Kumstát otevřel skóre v 8. minutě a o deset minut později si připsal i asistenci. Hned po gólu Jana Piskáčka se dostal do konfliktu s Čermákem. "To vyplynulo se situace. Ani bych neřekl, že jsme se prali. Jen jsem se ho snažil držet. Dal mi jednu ránu, ale jinak tam nic nebylo. Nebylo to extra vyhrocené," řekl k momentu, po kterém inkasoval čtyři trestné minuty.

Sparta se ve druhém semifinále ale prezentovala mnohem lepším výkonem. Zejména byla agresivnější. "Ve středu to nebylo ono. Kometa nás vybrejkovala a celkově to bylo takové nemastné neslané. Dnes jsme nastoupili úplně jinak a v první třetině jsme si vybudovali náskok, který jsme udrželi až do konce," zhodnotil Kumstát zápas.

"I dnes to ale nebylo úplně ono. Jeli nám několikrát sami na branku, toho se musíme příště vyvarovat," podotkl Kumstát.

SESTŘIH: Play off hokejové extraligy, Sparta - Kometa Brno 3:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud