18. dubna 2014 • 22:30

"Domluvené" prodloužení? Takhle postoupila Olomouc do extraligy!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před 11. kolem baráže o hokejovou extraligu bylo jasné, že Mladé Boleslavi stačí k postupu jeden bod a Olomouci dva. Jelikož tento duel odehrály oba dosavadní účastníci první ligy spolu, začalo se silně spekulovat o domluveném výsledku. A přesně tak to i skončilo. Ve druhé minutě prodloužení rozhodl o výhře Olomouce David Ostřížek. Podívejte se na celé prodloužení!



MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 4. • 18:00
HC Olomouc
HC Olomouc
5:4
ONLINE
18. dubna
18:00
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
Góly

Domácí: 17:05. Kucharczyk, 32:31. Kucharczyk, 44:40. Marosz, 45:42. Ostřížek, 61:30. Knotek

Hosté: 05:36. Pabiška, 26:44. Mikulík, 39:22. Jarůšek, 48:53. Ovčačík

Sestavy

Domácí: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Janáček – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Marosz, Knotek, Vodný – Pekr, Rác, Herman – Jergl, Diviš, Švaňhal.

Hosté: Will (Růžička) – Toman, Němeček, Jindra, Ovčačík, Bohunický, Žabka, Kurka – Pabiška, Výborný (C), Mikulík – Klimenta, Broš, Lenc – Starý, Musil, Látal – Kubica, Vrbata, Jarůšek – Podsedníček.

Rozhodčí

Hradil, Jeřábek – Hlavatý, Tošenovjan

Stadion

Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst.

Jedenácté kolo baráže rozhodlo o budoucnosti čtyř klubů pro příští sezonu. Extraligu si zahraje Mladá Boleslav a Olomouc, do první ligy naopak putuje Kladno s Chomutovem.

Už před utkáním však bylo jasné, jaké výsledky komu stačí k postupu či sestupu. Mladé Boleslavi stačil jediný bod, Kohoutům z Olomouce zase body dva.

PODÍVEJTE SE NA CELÉ PRODLOUŽENÍ:

Olomouc porazila Mladou Boleslav v prodloužení, oba celky díky tomu postoupily do extraligy
Video se připravuje ...

Jelikož byl v plánu právě jejich vzájemný zápas, začaly se šířit obavy o možné domluvě výsledku a "zaříznutí" i teoretických vyhlídek Chomutova, který se nakonec o naději připravil sám porážkou s Kladnem. Dopředu připravený scénář však trenér Mladé Boleslavi František Výborný už den před zápasem odmítal: "Na tohle se dá těžko hrát, to jsme nikdy nedělali. Tohle vůbec nemá cenu řešit."

Ve stejném duchu hovořil po utkání i olomoucký kouč Jiří Dopita: "Postupujeme do extraligy a za to jsem nesmírně rád. Spekulacemi ohledně dnešního zápasu si nenechám zkazit náladu. Rád bych jen zdůraznil, že my ani Boleslav jsme si tu baráž nevyhráli tímto zápasem. Máme lepší vzájemnou bilanci s Chomutovem i Kladnem."

Přesto sázkové kanceláře vypsaly na variantu výhodnou pro oba soupeře velmi nízké kurzy. A vyplatilo se jim to. Zápas totiž skončil očekávaným výsledkem. Olomouc vyhrála 5:4 v prodloužení. Podívejte se na celé prodloužení v přiloženém videu.

SESTŘIH: Baráž o hokejovou extraligu, Olomouc - Ml.Boleslav 5:4p
Video se připravuje ...

Nekončící radost. Olomoučtí hokejisté si vychutnávají oslavy postupu do extraligy
Nekončící radost. Olomoučtí hokejisté si vychutnávají oslavy postupu do extraligy

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud