Tomáš Vrábel
13. ledna 2015 • 17:49

Nedvěd do Litvínova? Na návrat myslím denně, ale teď ho nechystám

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nerozlučná dvojka, která svým humorem umí šířit dobrou náladu. Martin Ručinský a Petr Nedvěd v úterý vstoupili do Síně slávy deníku Sport. Ručinský je stále lídrem Litvínova, který je druhým nejlepším celkem extraligy. Vstoupí spolu i do jedné kabiny? „Momentálně se nic nechystá, ale člověk nikdy neví,“ řekl Nedvěd ke spekulacím o návratu do Litvínova, kde také vyrůstal.



Nedvěd ukončil hokejovou kariéru po minulé sezoně v dresu Liberce, i tak nyní přiznal: „Na návrat myslím skoro každý den, hokej mám pořád v hlavě. Těžko najdu nějakou náhradu.“

Potkat se na ledě s kamarádem Ručinským by ho však hodně lákalo. „Hráli jsme spolu krátce v New Yorku, na spolupráci s ním rád vzpomínám, byla to radost, s takovým člověkem hrajete poslepu. Momentálně to ale není na pořadu dne,“ zopakoval.

Nedvěd do Litvínova? Ručinský by ho tam bral
Video se připravuje ...

Teď ale většinu času tráví na Floridě. Láká ho teplé počasí, díky němuž často hraje golf či tenis. "Utíká" do zámoří i proto, že ho v Česku svrbí ruce na hokej. „Hokej pro mě byl všechno, těžko najdu něco lepšího. Život jde dál, momentálně se s tím trochu peru. Snažím se najít novou motivaci. V hokejovém dění neustále jsem, bohužel jen v roli diváka,“ řekl Nedvěd.

I Ručinský by však Nedvědův návrat do Litvínova uvítal. „Takového hráče bychom samozřejmě brali, i pro mě by to byl bonus. Rád vzpomínám na dobu, když jsme spolu hráli v New Yorku. Rozhodnutí je ale jen na něm.“

Nedvěda Litvínov svými výkony zaujal. „Už před sezonou jsem ho tipoval na černého koně extraligy a jsem rád, že se to potvrdilo,“ napsal v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.

Přestože většinu času Nedvěd tráví ve Spojených států amerických, extraligu bedlivě sleduje. Navštívil i několik utkání a chystá se i na páteční duel Sparty s Litvínovem, pak se opět přesune do USA. A tam začne ladit formu na play off?

Ručinský a Nedvěd vstoupili do Síně slávy deníku Sport
Video se připravuje ...
Nedvěd a Ručinský tipují: Kdo z naganských vítězů vydrží nejdéle?
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud