30. září 2015 • 21:46

Ševc může děkovat střelcům, jeho obrovskou hrubku dokázali napravit

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle mohlo stát Liberec zápas. Ve třetí minutě druhé třetiny přišel Martin Ševc ve svém obranném pásmu o kotouč a daroval soupeři gól. Pohotový Lukáš Cingel totiž nahrál volném Andreji Kudrnovi, který zvýšil na 3:1 pro Spartu. Liberec však nakonec dokázal zápas zvrátit a vyhrát po nájezdech.



Zápas o první místo v extralize měla na své straně dlouho nakloněný Sparta. Ve 22. minutě Pražanům navíc nešťastně pomohl liberecký obránce Martin Ševc. Ten v oslabení ztratil u mantinelu kotouč, kterého se okamžitě ujal Lukáš Cingel a přihrál na gól Andreji Kudrnovi. 1:3.

Martin Ševc chyboval, daroval Spartě gól na 3:1
Video se připravuje ...

Ševcovo zaváhání naštěstí pro Liberec napravili jeho spoluhráči. Ti totiž dokázali pro ně nelichotivý výsledek zvrátit. Vyrovnali na 4:4 a dovedli zápas až do samostatných nájezdů. Tam vstřelil Radivojevič rozhodující nájezd a vybojoval tak Liberci druhý bod.

"My jsme měli co dělat, abychom zápas dotáhli aspoň do prodloužení. Jsem rád, že jsme v závěru vydrželi v nasazení, bojovnosti a víře, že nás ta předváděná hra může dovést aspoň k jednomu bodu a jsem rád, že máme dva," pochválil své svěřence liberecký kouč Filip Pešán. První místo v tabulce tak před kompletním sedmým kolem patří Liberci.

SESTŘIH: 7. kolo: HC Bílí Tygři Liberec - HC Sparta Praha 5:4 po nájezdech
Video se připravuje ...

Liberec dokázal porazil pražskou Spartu
Liberec dokázal porazil pražskou Spartu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud