1. října 2015 • 17:18

Tonovi hrozí další operace. Pomůže ještě letos Kometě?

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanonýrovi Petru Tonovi hrozí, že se bude muset podrobit letos už druhé operaci. Zkušený útočník nastoupil letos za Kometu Brno v extralize jen minulý pátek proti Olomouci, po první třetině ale pro zranění odstoupil a jeho zdravotní stav má opět v rukou lékař.



Návrat Petra Tona do brněnské Komety provází velká smůla. Po červnové operaci ruky, kterou sám označil za komplikovanější, než se v první fázi zdálo, naskočil 41letý hráč jenom do dvou přípravných zápasů a v tom druhém se zranil znovu.

„Je to frustrující pro mě i pro ostatní. Lidi říkají, že mě v mém věku nic nepřekvapí. Ale takto vážné zranění na začátku sezony jsem ještě neměl,“ litoval tehdy.

Po uzdravení si ale zahrál jen část jednoho soutěžního zápasu a hrozí mu další operace. „Vypadá to špatně. Petr má v pátek poslední kontrolu u doktora Holibky (bývalý reprezentační lékař, pozn. red.) a pokud to dopadne tak, jak ukazuje rentgen, bude muset pod nůž,“ řekl brněnský trenér Alois Hadamczik.

„My Petra nezatracujeme, budeme s ním dál počítat. Dává najevo, že hokeje nechce nechat, je zklamaný, že se poctivě chystal, trénoval a pak se zranil. Chce Kometě odvést to, co se mu na jaře nepovedlo v play off, dostal nálepku špatného hráče do play off, ale já jsem přesvědčený, že letos ještě pro nás může být platný,“ dodal trenér.

SESTŘIH: 5. kolo: HC Kometa Brno - HC Olomouc 2:3 po nájezdech
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud