3. prosince 2016 • 07:53

Laco odpálil puk do hlediště a trefil dívku. Omluvil se jí dresem

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl vztek. Chomutovský brankář Ján Laco v nedávném utkání s Litvínovem po inkasovaném gólu odpálil puk. Ten v hledišti bolestivě zasáhl mladou dívku. Po pátečním utkání s hradeckým Mountfiedem (5:4p) příběh skončil happy endem, kdy došlo ke vzájemnému setkání. Gólman Pirátů jí předal dres a pár dalších dárků. „Nezlobím se na něj,“ usmála se. Tou největší pikantností je, že příběh má i napjaté politické propojení…



Laco v tu chvíli, kdy kotouč vyhodil mimo mantinely, vůbec nevěděl, že někoho v ochozech trefil. Dozvěděl se to až v šatně. Mrzelo ho to. A tak druhý den klub na Facebooku natočil video s jeho omluvou a prosbou, aby se neznámá dívka přihlásila. A taky že přihlásila.

Lacovi odpustila a omluvu přijala. „Tehdy jsem byla poprvé na hokeji. Seděla jsem ve třetí řadě, Jánko Laco vypálil a trefil mě do klíční kosti. Jsem v pořádku, nemám mu to za zlé,“ usmála se.

„Naštěstí se jí nic nestalo, ale něco takového bych neměl dělat. Vyhazoval jsem kotouč do rohu a přelétl mantinel. Vůbec jsem to nechtěl, myslel jsem, že ho zastavila síť. Hned, jak jsem se to dozvěděl, chtěl jsem se omluvit. Jsem rád, že znovu přišla na zápas, dostala nějaké dárky a že se nehněvala,“ popsal s úsměvem Laco.

To nejpeprnější na celém příběhu je to, že dívka je dcerou chomutovského zastupitele, který brojí proti klubu. Piráti totiž po městě žádají strategickou finanční podporu a právě otec zmíněné dívky je jedním z největších odpůrců vzájemné spolupráce.

„Při této příležitosti jsme ale v žádném případě nehleděli na jakoukoli politickou situaci. Chceme lidi spojovat, nikoli rozdělovat. Snad se nám to daří,“ uvedl výkonný ředitel chomutovských Pirátů David Dinda.

Chomutov - Mountfield HK: Brankář Laco přežil srážku se spoluhráčem
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud