14. září 2021 • 09:52

Forma v extralize: Placák, Dynamo! Šmíd umí. A že Sparta nevyhrála?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Pardubičtí hokejisté oslavují vítězství v Mladé BoleslaviPardubičtí hokejisté oslavují vítězství v Mladé BoleslaviFOTO: ČTK / Taneček David

    Nová sezona hokejové Tipsport extraligy odstartovala. Vstup do ní vyšel nejlépe Pardubícím a Karlovým Varům, právě tyto dva celky jsou jako jediné stoprocentní. Přidat se k nim teoreticky může Sparta, která ještě neodehrála ani minutu. Na opačném konci tabulky je Kladno, které zapsalo dvě porážky. Projděte si speciální power ranking deníku Sport a webu iSport.cz, ve kterém najdete nejen formu týmů za poslední týden. Vše je okomentované s lehkou nadsázkou.

  • 1. Pardubice

    Kdo se dřív procházel po městě v dresu, chtěli jste ho pozvat na polévku, politovat, nabídnout mu rameno, ať si popláče. Doba se mění. Pokud někoho takového spatříte, nebrečí, chcete si plácnout.

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Pardubice 3:4. Skvělý obrat Dynama dokonal Cienciala
    Video se připravuje ...

  • 2. Karlovy Vary

    Titulky jako „Černoch zářil“ zatím procházejí. V Americe byste ovšem už museli psát, že čtyři góly nasázel bílý muž s příjmením, které odkazuje na tu nejtmavší barvu, kterou si dovedete představit.

    SESTŘIH: Karlovy Vary - Kometa Brno 4:3. Černochova show! Nasázel čtyři góly
    Video se připravuje ...

  • 3. Litvínov

    Víte co? Jen ať Richard Jarůšek sype další góly, aby mohl ruce nahoře nosit i při příchodu do kabiny. Ať Godla v bráně válí. Ať Estephan zpívá Gloria! Konečně Litvínov, který nenudí.

    Litvínov - Liberec: A znovu on! Jarůšek obral o puk Dernera a poslal domácí do vedení, 2:1
    Video se připravuje ...

  • 4. Liberec

    Bekhend, forhend, tam, zpátky, pojď sem, kam jdeš... Zkrátka gól! Nechutně jemné ruce vstřelily první tygří gól sezony. A v úterý dají klidně někomu přes čenich. Ladislav Šmíd toho umí hodně.

    Liberec - Mountfield HK: Rychlou akci domácích zakončil Šmíd, 1:0
    Video se připravuje ...

  • 5. Třinec

    Marek Mazanec si proti Motoru zpíval Nohavicu. Nezachytal si, tak asi Ladovskou zimu: „Mrzne jak sviňa třicet pod nulu...“ A v Plzni? „Jdou po mně, jdou, jdou, jdou, na každým rohu maj fotku mou.“

    SESTŘIH: Třinec - České Budějovice 4:0. Mazanec při premiéře vynuloval Motor
    Video se připravuje ...

  • 6. Motor

    Fandit mu před rokem bylo utrpení. První výhra se dostavila až v listopadu. OK, teď dal Kladno. Ale ten ementál vzadu? Pánové, tím by projel i náklaďák a řidič by u toho ještě posílal polibky.

    SESTŘIH: České Budějovice - Kladno 7:5. Gólová přestřelka pro Motor, pět bodů si připsal Pech
    Video se připravuje ...

  • 7. Vítkovice

    Vypadalo to jako žert, když Roman Polák říkal na tiskovce sponzorům, že gólové hody se u Vítkovic konat nebudou. Dva zápasy, tři body, dva vstřelené góly. Pamatujte, Polák (si) nestřílí.

    SESTŘIH: Kladno - Vítkovice 1:2. Hosté nakonec zvládli vyhrocený závěr, rozhodl Koch
    Video se připravuje ...

  • 8. Plzeň

    Vidíte, jak málo stačí. V pátek ji Pardubice rozlámaly jak suchou větev. Ale když k ní přijel v neděli nadupaný Třinec? Nakonec Nestrašil. Když se hrábne, může to jít i bez Gulaše.

    SESTŘIH: Plzeň - Třinec 3:2. První výhra pro Indiány, vítězný gól dal Čerešňák
    Video se připravuje ...

  • 9. Olomouc

    Ať si dá Jan Knotek na záda číslo 28 jako Jiří Šejba na MS 1985. Boleslavi udělal to samé, co bývalý útočník Kanadě. Úprk, stahovačka soupeři a gól. Jen po břiše projel Šťastný, a ne Stevens.

    Olomouc - Mladá Boleslav: Knotek využil dezorientovaného Claireauxe a rozhodl, 3:2
    Video se připravuje ...

  • 10. Kometa

    Když vede 2:0, její zápasy vypadají takhle: jedna ovečka, druhá ovečka, žirafa, slon, pejsek... Strýček Donald farmu měl. Heeej, macarena! Nejdřív stav otočily Vary, pak srovnal Zlín. Uspávačka to není.

    SESTŘIH: Olomouc - Mladá Boleslav 3:2p. Krejčí začal na Hané gólem, rozhodl Knotek
    Video se připravuje ...

  • 11. Mladá Boleslav

    Válela, 40 minut sedlala Pardubice jak prťavé poníky. Jenže nemá ani bod. Teď ji nějaké řeči o dobrém hokeji zahřejí stejně jako bikiny na Sibiři. Vypadá to hezky, ale na přežití málo.

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Pardubice 3:4. Skvělý obrat Dynama dokonal Cienciala
    Video se připravuje ...

  • 12. Zlín

    Do Brna přijel míchačkou, plácnul do brankoviště kolem Kašíka beton a děj se vůle boží. Kápnul z toho bod. Takže? Možná blbá zpráva. Když to vyšlo, bojte se, že se vrátí Zlín ke kořenům.

    SESTŘIH: Kometa - Zlín 3:2p. Góly padaly až v závěru, ukázal se Ďalogy
    Video se připravuje ...

  • 13. Sparta

    Před sezonou trenér Jandač trochu hudral, jak jsou média na Spartu přísnější. OK, když chcete: Jak je možné, že má jeho tým stejně bodů jako Kladno? Že ještě Sparta nevyhrála? Prostě měla být lepší!

    Posila Sparty Kaše: Kdo nechce titul, nemá v lize co dělat
    Video se připravuje ...

  • 14. Mountfield HK

    V přípravě se Fin Oksanen rozkoukával. V Liberci to nebylo o moc jiné. Ne že bychom chtěli na někoho tlačit, ale ten plášť, který ho dělá na ledě neviditelným, by bylo fajn odložit. Ano, už.

    SESTŘIH: Liberec - Mountfield HK 1:0. Těsnou výhru Tygrů trefil Šmíd, Kváča má nulu
    Video se připravuje ...

  • 15. Kladno

    Zápasy 2, body 0. Těžší soupeři teprve přijdou. Takže výhled? Rytíř potřebuje sesednout z koně a zahodit meč. Musí sehnat bojové vozidlo pěchoty a přes rameno hodit minimálně kalašnikov.

    SESTŘIH: České Budějovice - Kladno 7:5. Gólová přestřelka pro Motor, pět bodů si připsal Pech
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud