František Suchan
12. dubna 2012 • 19:35

Brankář Pavelec už je v Česku: Mělo to dopadnout jinak, smutní

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Den po svém nečekaném a bolestném odmítnutí účasti na mistrovství světa už je doma. Brankář Ondřej Pavelec dorazil do Prahy ve čtvrtek večer, paradoxně leteckým spojem, který měl dopředu zabookovaný tak, aby stihl přípravu na šampionát. iSport.cz byl exkluzivně u toho.



Původně měl v tento čas vyběhnout z letadla, zastavit se doma v Kladně a příští týden se připojit k národnímu týmu. To se ale nestane, i když Ondřej Pavelec už je v Česku v původně stanoveném termínu.

„Kvůli mistrovství jsem plánoval odlet ze zámoří takhle pár dní po konci sezony. Myslel jsem si, že pojedu, ale moje záměry se mi zkřížily, dopadlo to úplně jinak, než to mělo dopadnout,“ pokrčil rameny 24letý mistr světa z roku 2010.

Winnipeg, Pavelcův zaměstnavatel, s nímž mu končí smlouva a plánuje se podpis nové, dlouhodobé, si jeho účast na MS nepřál. Proto musel gólman reprezentačnímu kouči Aloisi Hadamczikovi svou účast odříct.

Pavelec znovu vysvětluje, proč odmítl účast na MS
Video se připravuje ...

„Teď mě tedy čeká už jen dovolená. Uvidím, co podniknu. Chci si odpočinout a připravit se na další sezonu,“ řekl Pavelec

Přesto se v příletové hale ruzyňského letiště objevil s kompletní hokejovou výstrojí. „Akorát bez bruslí,“ usmál se...

„Ne, mám s sebou všechno, v létě si tady občas chodím s klukama zatrénovat. Jelikož mám ale letos víc volna, chtěl bych odjet dřív do Montrealu na tréninkový kemp, takže ani nevím, jestli tu na led vůbec stihnu jít. Ale pro jistotu jsem si věci vzal.“

Dres národního týmu přes ně však nenavleče….

Pavelec stál před důležitým rozhodnutím
Pavelec stál před důležitým rozhodnutím


Vstoupit do diskuse
2


Články odjinud


Články odjinud