27. února 2023 • 14:50

Mimozemšťanka Lopušanová slavila 15 a předvedla tohle: 19 bodů v extralize!

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když už si myslíte, že vás mladičká Slovenka ničím nepřekvapí, z jiného vesmíru vytáhne další těžko uvěřitelný výkon. Neuvěřitelně talentované hokejistce Nele Lopušanové se povedl další kousek, nad kterým zůstává rozum stát. V den svých teprve 15. narozenin nastoupila za ženský tým Žiliny do extraligového utkání s posledními Košicemi, které pomohla zničit deseti góly a devíti asistencemi! V osmi zápasech za seniorky má zářivá hvězdička slovenského hokeje na kontě už 49 bodů (28+21).



Má vůbec talent Nely Lopušanové nějaký strop? Zdá se, že ještě nebyl nalezen. Kdekoliv a v kterékoliv kategorii se žilinská rodačka prožene na ledě, zanechá za sebou neutuchající úžas. V případě žen z Košic i zkázu. Týmu Ice Dream, který schytal debakl 1:24, se postarala o nezapomenutelnou noční můru. Čerstvě patnáctiletá útočnice pomohla znemožnit soupeřky rozdílem třídy 19 body.

Lopušanové představení přesahující veškerou fantazii dala „lehce“ zapomenout na zkompletovaný hattrick při reprezentační premiéře či vévodění na šampionátu osmnáctek. Každopádně pořád šlo o narozeniny fenomenální hráčky, na kterou spoluhráčky ze Žiliny nezapomněly. Po famózně drtivém vítězství dostala od parťaček dortové překvapení, po kterém měla krém rozmáznutý po obličeji i takřka celé výstroji.

Pro hokejistku, která každým startem dokazuje, že je pro ni Slovensko a dost možná i Evropa čím dál menší, šlo sice o teprve osmé utkání za dospělé v sezoně, už nyní ale atakuje hranici 50 kanadských bodů s průměrem 6,13 bodů na zápas. Lopušanová dokonce stíhá školit i kluky. V lize starších žáků má za 13 duelů na kontě 18 gólů a 25 nahrávek.

Má talent Nely Lopušanové vůbec nějaký strop? Slovenská hokejista v den svých 15. narozenin zazářila v jednom utkání 19 body (10+9)
Má talent Nely Lopušanové vůbec nějaký strop? Slovenská hokejista v den svých 15. narozenin zazářila v jednom utkání 19 body (10+9)

Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud