5. srpna 2009 • 17:33

Šílený ruský kouč zmlátil rozhodčího i hokejisty!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádná mela se strhla při "přátelském" hokejovém utkání mezi Kadaní a ruským Orenburgem. Trenér Sergej Sošnikov podlehl atmosféře a dočista se zbláznil. Napadl sudího i samotné hráče! Zápas se nedohrál.



Utkání mezi prvoligovou Kadaní a druholigovým ruským Gazpromem Orenburgem, který přijel do ČR na soustředění, se mělo odehrát v duchu přátelském. Byl to naprosto bezvýznamný zápas!

Jenže utkání nedospělo ani konce druhé třetiny a už bylo dohráno. Na ledě se strhla bitka, do které se zapojil i ruský trenér Sošnikov. Ten si přišel vyřídit účty přímo na střídačku Kadaně. Kouč dokázal, že není žádný měkota a boxerskými údery se vrhnul na hráče Kadaně. Jen díky zásahu vlastních hráčů nebyl nikdo zraněn. Se zprávou přišel server idnes.cz.

Bitka v zápase s Orenburgem Bitka v zápase s OrenburgemFoto Stream.cz

"Poprvé vylítl na Polanského, to se uklidnilo. Podruhé už ne. A to u střídačky dal pár ran i rozhodčímu," vylíčil kadaňský Gombár. "Hokej hraju dlouho, ale tohle jsem ještě neviděl. Byl úplně nepříčetný."

"Nezažil jsem, aby trenér soupeře skočil na naší střídačku a chtěl se prát, aby honil rozhodčího po ledě. Byl nějakej horkokrevnej," kroutil hlavou brankář domácích Kamil Jarina.

Zběsilý trenér byl smyslů zbavený a svůj zkrat vysvětlil následovně:

"Kadaň je považovaná za nejtvrdší tým první ligy. Od 1. minuty pořádala hon na ruské hráče. I na Čecha Poláka, který za nás nastupuje. A rozhodčí povolil antihokej. Jen stál opodál a nic nepískal."

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud