17. května 2010 • 04:00

Hlinková: S Ivanem čekala dítě, ale šla na potrat

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
21
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od smrti legendárního hokejisty a trenéra Ivana Hlinky (†54) uplyne v srpnu už šest let. Vdova Liběna Hlinková (51), která je na mistrovství světa v Německu jako divačka, přiznala, že v roce 2004, kdy život jejího muže ukončila autonehoda u Karlových Varů, spolu čekali potomka!



Blesk.cz

„V pětačtyřiceti jsem nečekaně otěhotněla, ale nakonec jsem se rozhodla pro interrupci. Možná to tak bylo lepší. Ve stejném roce totiž Ivan zemřel. Nedovedu si představit, že bych se ve stavu, v jakém jsem byla, starala o miminko,“ řekla v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

„Když jsem se dozvěděla, že jsem v jiném stavu, přišla velká radost. Cítila jsem se výborně. I celá rodina mě podporovala a říkala, ať si dítě nechám. Nakonec jsem si to rozmyslela. S ohledem na můj věk už mi to připadalo nezodpovědné,“ dodala.





Z prvního manželství má dceru Moniku (31) a syna Jana (22). „Děti za mnou sice jezdí, ale žijí v Praze, zatímco já v Litvínově. Vídáme se stále méně. Pokud jde o exmanžela, přátelíme se. Dokonce i s jeho současnou ženou. Měli jsme na rozpadu manželství vinu oba,“ řekla k tomu.

Nový muž prý v jejím životě zatím žádný není. „To nechávám osudu,“ pokrčila rameny.

Liběna Hlinková
Liběna Hlinková

Vstoupit do diskuse
21


Články odjinud


Články odjinud