20.11.2019 • 04:00

Íránský Hulk pobláznil svět! Bijec bez rukavic se nevejde do auta, jak jí?

Vstoupit do diskuse
0

Sajad Gharibi se stal na sociálních sítích fenoménem. Jeho obrovitánská postava budí pozdvižení po celém světě. Podívejte se na fotky iránského drobečka, který má přes svaly problém strčit si i ruce do kapsy.



Sedmadvacetiletý íránský powerlifter Sajad Gharibi měří metr osmdesát sedm a váží neuvěřitelných 177 kilogramů. Jeho obrovitánská postava připomínající komiksovou postavu Hulka tak neunikne snad ničí pozornosti. Kam Sajad přijde, vzbudí ihned pozdvižení. Instagramový účet, kde sdílí svoji posilovací a stravovací rutinu, sleduje téměř půl milionu uživatelů po celém světě.

Íránec by v budoucnu rád využil svůj potenciál i v boji. Upsal se proto organizaci Bare Knuckle FC (BKFC), která je propagátorem soubojů bez rukavic - tzv. holých kloubů. Na svou první příležitost v ringu sice Sajad zatím ještě čeká, avšak už teď je nám líto toho, kdo se mu nakonec dostane pod ruky.

Sajad Gharibi poctivě trénuje, aby si udržel svalnatou postavu.
Sajad Gharibi poctivě trénuje, aby si udržel svalnatou postavu.
Aby si Sajad udržel svou extrémní tělesnou schránku, poctivě cvičí a důsledně hlídá svůj kalorický příjem. Den začíná vždy snídaní. Jasnou volbou po ránu je pro něj pravá anglická snídaně, kterou zapíjí energetickým drinkem. Během dne si však dopřává i spoustu ovoce, čerstvé ryby, kuřecí maso a vypije také hodně mléka.

Ačkoliv by íránsky svalovec svou mohutnou postavu rozhodně za nic na světě nevyměnil, přiznává, že pro něj není úplně jednoduché fungovat v běžném životě. Nasoukat hroudu svalů například do osobního auta, vyžaduje spoustu času.

Pro sportovce jsou však komplikované i daleko běžnější úkony. Přes svou obrovitánskou hruď téměř nevidí při psaní esemesek na displej mobilu. I tak banální věc, jako je strčit si ruce do kapes u kalhot, se zdá být pro Sajada jako nadlidský úkol.

Podívejte se do fotogalerie, kde najdete další fotografie ze života íránského Hulka.

Celebrity na Zápasu století! Štěpánek vyvedl Vaidišovou, Lela seděla vedle Rittiga
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}