Jan Hejda
Premium
29. ledna 2024 • 12:15

Trénoval mě Roy, na to nezapomenete. Koupil rundu, jindy něco rozmlátil

Autor: Jan Hejda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ JANA HEJDY | Mám velkou radost, že je Patrick Roy zpátky v NHL a trénuje Islanders. Na konci mé kariéry mě vedl dva roky v Coloradu. Byl to zážitek a nejen z toho pohledu, že mě vedl Patrick Roy. Zkusím vám trochu přiblížit proč a proč se na něj taky tak hrozně moc těším, že je zpátky.



Každý hokejista má nějaké zážitky, které si pamatuje napořád, a celá první sezona pod Patrickem Royem sem u mě rozhodně patří. Než přišel, byli jsme u konce tabulky NHL, další ročník se všechno změnilo. Získali jsme pocit, že jsme neporazitelní. V základní části jsme vyhráli 52 zápasů, což se od té doby Coloradu nikdy zopakovat nepovedlo. Jen jsme pak vypadli v sedmém zápase prvního kola play off s Minnesotou, což byl šok, a mělo to své důvody. Ale teď se budeme bavit o Patrickovi, celá sezona byla jinak úžasná. Začal zápas a my si říkali, že nemůžeme prohrát.

Přemýšlel jsem, co s námi Patrick Roy udělal. Byl výborný hráč, to ví každý. Ptal jsem se Milana Hejduka, jak působil v šatně, no a on prostě byl i trochu

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud