Ladislav Vízek
6. června 2018 • 10:27

Jarolím by měl skončit, s hráči nevychází lidsky. A Šeterle to neumí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Říkal jsem si: skončila liga, začne nároďák. Přijedou ti nejlepší, konečně se předvedeme. Místo toho jsem zůstal zírat. A určitě jsem nebyl sám. Na tu šílenost proti Austrálii hrdí být vážně nemůžeme.



Nikdo z hráčů ani z realizačního týmu se nemůže divit, že přišla vlna strašlivý kritiky. Honza Koller mluvil o katastrofě, Pavel Nedvěd se o kluky taky otřel. Oni obecně nechtějí moc kritizovat, žijou venku, nemíní si to doma rozlejt, ale mně je to jedno. Já musím být upřímný.

A proto říkám, že takhle, pánové, ne!

Karel má složitou povahu, Šeterle by se měl omluvit

Na forhontě je z logiky věci především trenér. Už po zmršené kvalifikaci o postup na mistrovství světa jsem říkal, že by Karel Jarolím měl skončit. Stejného názoru byla hromada dalších lidí. Jeden z bývalých trenérů národního týmu mi říkal, že všem má být měřeno stejně a u Karla se to nestalo. Nesplnil úkol ve slabý kvalifikaci, už tenkrát měl dostat šanci někdo druhý.

Když o Karlovi přemýšlím, on je náročnej, přísnej, pedant a trochu jinej než ostatní trenéři. Určitě fotbalu pořád rozumí, jenže nároďák je něco jiného. Přijde mi, že s hráči neumí vyjít lidsky. Víte, Karel není úplně veselej člověk.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud