Zdeněk Janda
2. října 2014 • 13:09

Plzeň jako zákeřný tým? To nehrozí, Straka si to dokáže ohlídat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou teď snadným terčem pro označení jako nezkrotný tým. Pochopitelně. Plzeňští mají aktuálně mimo hru tři hříšníky, kteří jsou navíc pro disciplinární komisi známými firmami... Hollweg, Dvořák ani Jeřábek nejsou žádní svatoušci a nemohou žehrat jen na to, že se proti nim hokejoví inspektoři spikli.



Plzeň vždy byla známá tím, že hraje tvrdě. Nekompromisně. Přesto zákeřnost k ní až tolik nepasovala. A není fér z ní teď po třech faulech dělat rovnou zákeřný tým, který rozsévá zranění. Aby to nehrozilo, ohlídá hlavně postava Martina Straky.

I když trest pro zámořského bijce Hollwega klubovou legendu vytočil, v případě dalších dvou hříšníků už někdejší útočník, jenž na ledě vystupoval jako příkladný kavalír, férově přiznal, že si dodatečný flastr zaslouží.

Nemluvil o spiknutí. O zlé disciplinárce. Ale kritiku namířil také do vlastních řad. Což je i signál pro hříšníky, že s nimi klubový šéf nebude mít při dalších prohřešcích žádné slitování. Straka je nenechá žít ve falešném světě, že oni jsou ti dobří a ostatní jim jenom škodí.

Ano, možná dodatečný trest nemusel být tak vysoký. Ale byl na místě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud