5. listopadu 2014 • 16:02

VIDEO: Hejnová propaguje ME, dala si rande s hercem Liškou

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překážkářka Zuzana Hejnová se při natáčení propagačního klipu na halové mistrovství Evropy v Praze sešla s hercem Pavlem Liškou. Ve scénce nazvané Rande společně zvou fanoušky do O2 areny, kam na březnový šampionát zbývá už jen třicet procent lístků.



„Nešla bys večer někam?“ otázku od nesmělého Pavla Lišky dostala světová šampionka Zuzana Hejnová, ale pak odběhla.

„Nedohonil mě. Já se nenechám jen tak dohonit kde kým,“ směje se Hejnová, když vzpomíná na natáčení, kterého se kromě Pavla Lišky zúčastnil i další herec Ondřej Vetchý.

„Natáčení bylo hrozně vtipné, ale bylo hrozně únavné. Jedna scénka se točí čtyřicetkrát dokola. Ondra Vetchý s panem Liškou jsou páni herci. Myslela jsem, si že pan Liška ty komediální postavy hraje. Ale on nehraje. Když se zeptal, jestli dělám jenom překážky, nebo i chůzi, myslela jsem, že si dělá legraci. Ale on si legraci nedělal,“ dodává Hejnová se smíchem.

VIDEO: Podívejte se na schůzku Hejnové s Liškou


Jde o součást kampaně atletického svazu Fanoušek je součástí týmu, kterým se organizace snaží přilákat další zájemce o šampionát, který se koná od čtvrtka 5. března do neděle 8. března. Přesto, že sedmdesát procent vstupenek, včetně těch nejatraktivnějších na sobotní a nedělní odpoledne, už z předprodeje zmizelo.

„Ukázalo se, že o atletiku je v České republice velký zájem. Zůstává pátek a sobota dopoledne. Budeme se snažit mistrovství Evropy zpopularizovat a zviditelnit, aby přišli diváci i na kvalifikační soutěže,“ uvedla Helena Fibingerová, šéfka ambasadorského projektu šampionátu.

Nově se svaz snaží diváky přilákat sérií pěti scének, v nichž vystupují i atleti Jan Železný, Tomáš Dvořák, Ladislav Prášil, Pavel Maslák a Adam Sebastian Helcelet za režie Jana Prušinovského, autora Okresního přeboru.

„Kluky atlety mám rád, znám se s nimi osobně. Šli jsme do toho s Pavlem Liškou a Honzou Prušinovským, protože ctíme sport, a to je sakra dobrý důvod,“ říká Vetchý, který kdysi s atletikou začínal, než přešel k judu.

Natáčení se kromě Pavla Lišky zúčastnil i další herec Ondřej Vetchý
Natáčení se kromě Pavla Lišky zúčastnil i další herec Ondřej Vetchý

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud