Ondřej Němec
13. prosince 2015 • 00:50

Joshua je hvězdou budoucnosti. Válku boxerů ukončil superHÁK!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boxerská řežba otřásla Británií. Jednoznačně nejtěžší zápas v profesionální kariéře Anthonyho Joshuy. Jeho dřívější přemožitel mezi amatéry, Dillian Whyte, mu dal zabrat. Ale o to větší show to byla pro diváky, kteří po celou dobu dávali jasně najevo, kdo je pro ně favoritem. Dočkali se, v sedmém kole Joshua poslal soupeře smrští ran k zemi. Potvrdil tak, že si zaslouží označení, jímž byl ohlašován při příchodu do arény. Superstar budoucnosti!



Krvelačný zápas dvou rivalů stál za to. Síly obou britských borců byly vyrovnané, což bylo hlavním překvapením pro všechny diváky. Očekávali klasickou rychlou výhru svého oblíbence. To se však nestalo. Dillian Whyte boxoval skvěle, měl dynamiku, výdrž a přichystal Anthonymu Joshuovi doposud nejdrsnější zkoušku v profi ringu.

Odhadovat vítěze průběhem zápasu, se rovnalo rouhání. V sedmém kole se však Joshuovi podařil úder, po němž Whyte ztratil kontrolu nad koleny a připomínal tančící loutku. Joshua hned věděl, že nadešla významná chvíle a několika rychlými kombinacemi poslal svého nepřítele k zemi. Zatímco poražený bezmocně ležel zachycený jednou paží ve spodním provazu ringu, Joshua zvedl ruce a v očích měl největší nadšení z výhry, jaké doposud zažil.

VIDEO | Podivejte se na nelítostný souboj Joshua vs Whyte

„Skvělé, skvělé, skvělé! Došlo k pouliční bitce. Bylo to pro mě těžké, ale to právě potřebuji,“ hodnotil souboj nadšený vítěz, jenž zaznamenal 15. KO v 15. zápase. „Byly tam chyby, které si s sebou nemohu vzít na tu nejvyšší úroveň. Dillian byl v tomto okamžiku dokonalý.“

Show od samého začátku. Zatímco Joshua nastupoval do ringu za zpěvu rappera Stormzyho, Whyte po ohlášení vyl jako vlk a pro svůj nástup zvolil ústřední melodii filmu Čelisti. 

A pak to přišlo. Nemilosrdná rvačka si hned po prvním kole vyžádala zásah ochranky. Dillian Whyte totiž pokračoval v úderech i po odzvonění prvního kola.

Bitva o Londýn měla styl, který těžká váha potřebuje. A box potřebuje takové hrdiny, jako je Anthony Joshua.

Dillian Whyte byl silný soupeř, ale na Anthonyho Joshuu neměl
Dillian Whyte byl silný soupeř, ale na Anthonyho Joshuu neměl

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud