Ondřej Němec
12. února 2018 • 19:55

Marpo přijal Rytmusovu výzvu! Duelu rapperů už nic nestojí v cestě

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potvrzeno! První československý boxerský duel dvou rapperů se uskuteční. Známý český muzikant a bojovník Ota Petřina, alias Marpo, přijal výzvu krále slovenské hudební scény Patrika „Rytmuse“ Vrbovského. Utká se s ním mezi šestnácti provazy na galavečeru v pražské O2 Areně pod záštitou organizace XFN. Bezpochyby se bude jednat o velikou událost a reklamu na bojové sporty.



Co se zkušeností v ringu týká, je mezi nimi značný rozdíl. Zatímco Marpo má za sebou již několik velmi ostrých zápasů v thajském boxu a byl i vicemistrem republiky, Rytmus byl vždy spíše v roli fanouška bojových sportů. Nicméně už několik let se věnuje tréninku boxu pod dohledem nejlepších profesionálů. 

Každopádně je třeba ocenit Rytmusovu odvahu. Tvrdého soupeře si vybral zcela záměrně.

„Určitě si mnoho lidí bude myslet, že vyzvu nějakého vandráka, anebo zaplaceného zápasníka. Ale tímto to hned vyvrátím,“ řekl v nedávném videu Vrbovský. „Chci vyzvat člověka, o kterém vím, že je to velký bojovník. Jeho jméno je Marpo. Takže Marpo, vyzívám tě na boxerský zápas. Moc se na to těším,“ dodal vladař slovenského rapu.

Ota Petřina, známý pod přezdívkou Marpo, původně plánoval vyzvat některého z obávaných asijských bojovníků na střet v thajském boxu a tvrdě se na takový souboj připravoval se svým trenérem Lukášem Jirkovským. Najednou ale přišla nabídka od Rytmuse. Neboli od muže, který za sebou nemá jediný zápas.

Marpo si nechal několik dnů čas na rozmyšlenou, aby zvážil všechna pro a proti. Nyní souhlasil.

VIDEO: Marpo přijímá výzvu na souboj v boxu od Rytmuse

Marpo přijímá výzvu na souboj v boxu s Rytmusem
Video se připravuje ...

„Původně se mi do toho nechtělo, protože se připravuji na thajbox… Pak se mi to rozleželo v hlavě, přemýšlel jsem nad tím. A je to prostě dobré promo pro bojové sporty. Jelikož to bude opravdu veliký a přitáhneme spoustu lidí k tomuto sportu,“ řekl Marpo jasně důvody, proč na souboj nakonec kývl. „Je to prej money fight. V tom případě bych chtěl věnovat sto litrů ze svého honoráře dvěma klukům, co si vyberu. Každému z nich dám po padesáti tisících, ať mají na přípravu. Prostě bych chtěl věnovat něco zpátky,“ dodal populární český rapper a úspěšný zápasník. 

Prohlášení, které uveřejnil na svém instagramu navíc doplnil vzkazem pro Rytmuse: „Váha je mi fuk. To si Patriku vyber. Výzvu přijímám, takže začni trénovat, kámo.“

O2 Arena, ve které se má duel Marpo vs. Rytmus uskutečnit 27. prosince tohoto roku, bude určitě praskat ve švech. Kdo by nechtěl vidět událost, která nemá obdoby.

Otakar Petřina alias Marpo v roli bubeníka kapely Chinaski
Otakar Petřina alias Marpo v roli bubeníka kapely Chinaski

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud