2. září 2020 • 11:30

Takhle se to čte… Hvězda Tour bavila, o svém jméně poučila šéfa konkurence

Autor: rb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyslovit některá jména cyklistů vyžaduje už opravdu velké znalosti daného jazyka. V případě úřadujícího olympijského vítěze Grega van Avermaeta to ale zase taková fuška není. A přece se najdou někteří, kteří s tím hodně bojují. Jako třeba sportovní ředitel konkurenčního týmu Mitchelton-Scott Matt White. A tak mu to, po výzvě vtipálků z australského týmu, sám Belgičan vysvětlil.



Má za sebou už několik náročných dnů na Tour de France. Přesto má belgická hvězda z týmu CCC Greg van Avermaet stále dobrou náladu. A to na svém kontě nemá zatím žádnou vyhranou etapu, což je jeho cíl.

Smysl pro humor on i členové konkurenčního týmu Mitchelton-Scott prokázali v minulých dnech na sociálních sítích.

Dnešní 5. etapu Tour de France sledujte ONLINE zde »

Terčem jejich žertu se stal sportovní ředitel australské stáje Matt White, který v závěru nedělní etapy referoval do vysílačky o aktuálním dění a při tom špatně vyslovil Belgičanovo příjmení.

Toho se hned chytli Whiteovi kolegové a na sociální sítě umístili vtipné video, kde White komolí Van Avermaetovo jméno a v prostřihu jsou záběry maňásků a znělka „Mahna Mahna“ ze známé Muppet Show.

Zároveň v tomto příspěvku vyzvali tým CCC a Van Avermaeta, aby udělili Whiteovi lekci z výslovnosti. A vítěz Královny klasik Paříž – Roubaix se toho chytil. „Nazdar Whitey, slyšel jsem, že jsi měl nějaké potíže s vyslovením mého jména. Takže je to...“

Tenhle slavný fanoušek na Tour de France nemůže chybět
Tenhle slavný fanoušek na Tour de France nemůže chybět

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud