23. srpna 2018 • 10:42

Jen jedno kolo o 200 milionů! Woods si to rozdá s Mickelsonem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfové hvězdy Tiger Woods a Phil Mickelson spolu 23. listopadu svedou duel o devět milionů dolarů, v přepočtu 200 milionů korun. Tučná odměna připadne celá pouze vítězi a rozhodne o tom jediné kolo, tedy 18 jamek. Dějištěm bude hřiště Shadow Creek ve městě hazardu Las Vegas, hrát se bude podle pravidel jamkové hry (match play), kdy hráč získá bod za každou jamku, na které zahraje lépe než soupeř.



Duel označovaný jako "The Match" bude soubojem hráčů s celkem 19 tituly na turnajích major, přičemž dvaačtyřicetiletý Woods jich má ve sbírce čtrnáct a nejméně tři z každého. O šest let staršímu Mickelsonovi chybí jen triumf z US Open. Dohromady mají na kontě 122 titulů z PGA Tour (79:43).

Zápas bude přenášen na placených kanálech, komunikaci mezi hráči by měly zprostředkovat mikrofony. „Je to příležitost ukázat golf lidem v hlavním vysílacím čase v době, kdy se toho ve světě golfu moc neděje,“ konstatoval Mickelson. Oba soupeři budou mezi sebou během zápasu uzavírat různé sázky jako třeba o nejdelší odpal nebo nejpřesnější ránu. A Mickelson hned na twitteru popíchl Woodse: „Vsadím se, že si myslíš, že to bude nejsnadněji vydělaných devět milionů,“ napsal.

Mezi dvěma golfovými velikány Tigerem Woodsem a Philem Mickelsonem budou během exhibičního duelu probíhat i různé sázky
Mezi dvěma golfovými velikány Tigerem Woodsem a Philem Mickelsonem budou během exhibičního duelu probíhat i různé sázky

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud