13. prosince 2012 • 10:24

Show v NFL: Desetiletý kluk Gangnam Stylem zastínil cheerleaders

Autor: mbv
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Velkolepá výrobna levných internetových hrdinů tentokrát vyplivla desetiletého kluka jménem Christian Bottger. Chlapec se stal na webu hitem díky tomu, že o přestávce zápasu ligy amerického fotbalu NFL zatancoval populární taneček ve stylu hitu Gangnam Style od hvězdy korejského popu PSY



Za zády se mu hýbaly krásné roztleskávačky, pozornost obecenstva o přestávce zápasu mezi Tampa Bay Buccaneers a Philadelphia Eagles si ale získal malý Christian Bottger, který zatancoval do tónů proslavené písničky Gangnam Style.

Záběry z jeho vystoupení se rychle objevily na internetu, kde se staly bleskovým hitem. Desetiletý chlapec se dostal i do zpravodajství velkých amerických stanic.

Událost z Tampy Bay je dalším potvrzením úspěchu písničky Gangnam Style, kterou nazpíval korejský umělec Park Jae-sang, známý pod přezdívkou PSY. Ten omámil teenagery po celém světě, přestože je oplácaný, je mu dávno přes třicet a většinu svých songů zpívá korejsky. Proslavil se také tanečními kreacemi, zřejmě nejznámější je ta, v které překříží ruce a předvádí jízdu na koni.

Hudební styl zvaný korejský pop je v současnosti velmi populární. Nedávno ho v jednom z klubů předváděl i jamajský sprinter Usain Bolt.

Podívejte se na Gagnam Style v podání Christiana Bottgera

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud