30. prosince 2009 • 23:21

Konečný v našlapané Lucerně porazil Kisse

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Profesionální boxer Lukáš Konečný dnes splnil v přeplněném sále pražské Lucerny roli favorita a bez problémů na body porazil Maďara Attilu Kisse. V hlavním duelu Galavečera profesionálního boxu "Noci bojovníků" tak získal titul mezinárodního mistra České republiky organizace ČUBP (Česká unie boxerských profesionálů) ve střední váhové kategorii.



Jedenatřicetiletý Konečný nastoupil ke druhému zápasu v rozmezí dvou týdnů, a přestože si z předešlého souboje s Bělorusem Sergejem Chomickým odnesl poraněné rameno, v ringu dominoval od prvního kola. Člen německé stáje SES Boxing si připsal 42 výhru ve 45. profesionálním zápase.

Ve druhém titulovém duelu večera Luboš Šuda porazil Tomáše Mrázka a udržel si pás pro mezinárodního šampiona ČUBP polotěžké váhy. Šuda sice vyhrál jasně 3:0 na body, ale duel nebyl tak jednoznačný, jak se původně předpokládalo.

Mrázek byl ve čtvrtém kole trochu úzkostlivě počítán, v šestém kole však dokázal soupeře sám "poslat" na zem. K výhře mu to ale nakonec stejně nestačilo.

"Musím se před Tomášem sklonit, byl super připravený. Můj trénink poslední dva roky nestojí za moc a Tomáš si možná zasloužil vyhrát. Je mi to skoro trapné, ale slibuju, že začnu trénovat a dám si s Tomášem odvetu," řekl Šuda po utkání.

Vyhrála i třetí z hlavních postav akce v Lucerně Roman Kracík, jenž na body porazil David Vicena.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud