20. května 2009 • 14:28

Střešovice povede trenér Zahálka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem florbalistů Tatranu Střešovice se stal Jan Zahálka, který vystřídá dosavadního kouče Petra Ďarmeka. Vedení druhého týmu uplynulé extraligové sezony také potvrdilo, že v pozici hrajícího asistenta bude působit švédský útočník a jedna z opor Johan von der Pahlen.



Tatran mění trenéra poté, co ho Vítkovice sesadily po osmi letech z domácího trůnu. Volba na Zahálku, jež má trenérské zkušenosti z konkurenčního SSK Future, padla po pečlivém hledání.

"Trenérů dosahujících extraligových kvalit tu moc nemáme. Není to jako ve fotbalu, kdy je to mnohdy pouze otázka toho, zda je trenér volný. Z různých důvodů, především kvůli nedostatku času, nepřipadali v úvahu lidé z posledního realizačního týmu, včetně Petra Ďarmeka," řekl ČTK marketingový manažer Petr Harapát s tím, že Ďarmek by měl od nové sezony vést B-tým Tatranu.

Vedení střešovického klubu také potvrdilo přestup reprezentačního obránce Milana Garčara do Falunu. Podle Harapáta je součástí dohody i účast švédského klubu na Czech Open 2010.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud