Marek Stodůlka
16. března 2020 • 20:15

Obličej plný modřin. Bojovnice z UFC ukázala brutální následky bitvy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

MMA bolí. O tom se na vlastní kůži přesvědčila polská bojovnice Joanna Jedrzejczyková. Týden po souboji s Číňankou Čang Wej-li přetrvává její tvář v dezolátním stavu. Krásná bojovnice má celý obličej posetý modřinami. „Zařídila jsem si malé domácí lázně. To je bahenní maska,“ bere Polka svůj vzhled s humorem.



Předvedly úžasný zápas. Joanna Jedrzejczyková s Číňankou Čang Wej-li ukradly celý galavečer UFC 248 pro sebe. Jejich pětikolová bitva plná tvrdých úderů bavila mnohem víc než hlavní zápas Yoela Romera s Israelem Adesanyou. Právě rány, které dopadaly na obličej polské vyzývatelky, ji změnily k nepoznání.

Krásné zápasnici se ve třetím kole vytvořil obrovský hematom na čele. Není se čemu divit, když přímo do hlavy inkasovala šestadevadesát úderů. Ani týden odpočinku nestačil k tomu, aby se kompletně zotavila.

Podle svých slov se však Jedrzejczyková cítí dobře. „Ahoj všichni. Dostala jsem se domů. Jsem v Polsku,“ informovala fanoušky. „Samozřejmě mám pořád hodně modřin na obličeji, na hrudi. Ale otok už splaskl. Cítím se líp, takže všechno v pohodě!“ napsala.

Ač po nějakou dobu nebude tvrdá válečnice tak atraktivní, jako když nastupovala mezi osm stěn klece, humor ji stále neopouští. „Zařídila jsem si malé domácí lázně. To je bahenní maska,“ zavtipkovala na adresu svých modřin.

Jedrzejczyková ale na jednu stranu nedopadla tak špatně. Jen dva týdny před jejím soubojem s Číňankou se utrpěla její krajanka Kowalkiewiczová v dalším polsko-čínském duelu mnohem hůř. Její oko a tvář byly v tak hrozivém stavu, že ji lékaři po zápase museli vyztužit obličej titanovou destičkou.

Joanna Jedrzejczyková ukázala, jak dopadla po brutální bitvě
Joanna Jedrzejczyková ukázala, jak dopadla po brutální bitvě

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud