Ondřej Němec
22. listopadu 2018 • 14:41

Gigant UFC míří do Prahy! Zájem má o Vémolu, bít se bude i Pudilová

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě se nejedná o oficiální informaci, ale podle zdrojů deníku Sport míří do České republiky nejslavnější MMA liga UFC, z níž pochází ty největší hvězdy jako Conor McGregor, Georges St-Pierre, Chabib Nurmagomedov a další. Místem konání bude s největší pravděpodobností pražská O2 arena. Obr mezi sportovními organizacemi do srdce Evropy nejspíš zavítá 23. února 2019. A vyhlíží pro svou akci i české hvězdy. Hlavními adepty jsou Karlos Vémola a Lucie Pudilová.



Jako správný Terminátor opakuje Karlos Vémola dost často „Já se vrátím!“ Myslí tím samozřejmě americkou UFC, giganta mezi MMA organizacemi. A nejspíše se mu to povede dříve, než si kdo myslí. UFC, alias nejcennější tři písmena na světě, totiž míří do Prahy.

23. února si zapíše do diáře určitě každý fanoušek bojových sportů, protože právě v tento den má mít UFC svůj turnaj na území České republiky. S největší pravděpodobností bude místem konání O2 arena, která je pro turnaj takového významu nejvhodnější.

V zápasech, které americká legendární značka v Praze nabídne, mají bojovat i česká jména. Mluví se o bývalém bijci UFC, Karlosi Vémolovi, který je aktuálně hlavní hvězdou organizace XFN, a bojovnici, která v této organizaci v současnosti zápasí, Lucii Pudilové.

Oficiálně ještě není nic potvrzeno, ale deník Sport má informace z mnoha zdrojů, a tak se dá říci, že sportovní fanoušky čeká v Praze další zcela unikátní akce.

MMA bojovník Karlos Vémola takhle pózoval pro Sport Magazín
MMA bojovník Karlos Vémola takhle pózoval pro Sport Magazín

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud