26. října 2011 • 12:12

Se Simoncellim (†24) se loučil zdrcený otec. Syna naposledy políbil na čelo

Autor: bk
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celá Itálie truchlí. Fanoušci, přátelé i rodina oplakávají tragicky zesnulého motocyklistu Marca Simoncelliho. Ostatky s jezdcem byly v úterý převezeny do Itálie, kde ve čtvrtek proběhne oficiální pohřeb v jeho rodném městě Coriano. Se synem se už rozloučil i jeho otec Paolo.



Smrt svého syna viděl v přímém přenosu, víkend na Velké ceně v Malajsii s ním trávil přímo na závodišti. Několik dní po tragické nehodě musel Simoncelliho otec Paolo do márnice, kde svému potomkovi řekl poslední sbohem...

Lékaři udělali pitvu, po ní se Paolo se svým synem rozloučil. Naposledy své dítě políbil na čelo a pohladil po vlasech. Marko vypadal, jako kdyby pokojně spal. Jen zaschlé kapky krve okolo brady připomínaly hrůznou tragédii...

"Proč se to stalo právě tobě?" smutnil zdrcený Paolo. Tělo čtyřiadvacetiletého závodníka už je v Itálii, kde ve čtvrtek proběhne pohřeb. Tam přijde i Valentino Rossi, který svého kamaráda v závodě nešťastně trefil.

Zhroucená matka Marka Simoncelliho Rossella
Zhroucená matka Marka Simoncelliho Rossella


"Budeme na tebe vzpomíjnat s úsměvem, který vždy byl v tvé tváři. Jsi skvělý," napsal Rossi na facebook. Italského šampiona smrt Simoncelliho zdrtila, zprvu se k ní vůbec nechtěl vyjadřovat.

Simoncelliho tělo bylo v úterý převezeno do Itálie, na palubě letadla byl jeho otec Paolo a devítinásobný mistr světa Valentino Rossi, který byl v závodě spolu s Colinem Edwardsem přímým účastníkem Simoncelliho nehody.

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud