10. září 2021 • 12:22

Podmol předvede triky na Rock'n'ride. Půjde o domácí tituly

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přední čeští freestyle motokrosaři, ale i závodníci v enduru a hobby jezdci se v sobotu představí v areálu Kavčák v Benešově u Prahy na tradiční akci Rock'n'ride. Její součástí budou poprvé i oficiální závody mistrovství České republiky.



„Korunovat tu budeme nejlepšího domácího freestyle motokrosaře a odjede se tu závod mezinárodního mistrovství v SuperEnduru. Navíc za tmy,“ uvedl jeden z organizátorů akce Vít Kuklík. O freestylový titul budou bojovat například Libor Podmol, Filip Podmol nebo Petr Pilát.

„Objel jsem republiku s mým filmem Cesta je cíl, který pojednával o přípravách na Dakar. Díky ohlasům od diváků jsem naprosto nabitý energií a moc se těším, až si před fanoušky po neskutečně dlouhé době zazávodím,“ prohlásil Libor Podmol, mistr světa ve freestyle motocyklu a úspěšný účastník letošní Dakarské rallye.

Zatímco freestele motokrosaři se akce Rock'n'ride exhibičně účastní pravidelně, letos poprvé je doplní i závodníci v SuperEnduru. Motocyklové disciplíně na pomezí motokrosu a endura. „Jde o ostré souboje loket na loket po trati plné skoků, klád, pneumatik a kamenů. Po finálové jízdě se všichni můžeme těšit na prvního mistra republiky v této atraktivní disciplíně,“ řekl Kuklík.

Tréninky všech jezdců začnou v pátek, závody se uskuteční v sobotu. Vše odstartují závody hobby jezdců v country cross v 8.30, finále freestyle motokrosařů je na programu od 17.10 a SuperEnduro od 20.40.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud