22. února 2018 • 09:30

Sborná je favoritem, mají jasno experti před bitvou s Čechy

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zahrají si čeští hokejisté na olympiádě dvacet let po naganském triumfu o olympijské zlato? Experti jim zrovna moc šancí nedávají. „Kurz na Čechy vzrostl ze 4,90 na 5,49, věří jim necelých šedesát procent sázkařů,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti Chance. Najdou se ale i sdrcaři. Krátce po třetí hodině odpoledne vsadil jeden z nich na Jandačův tým skoro čtvrt milionu korun. Pokud by Češi skutečně vyhráli, stal by se z tipujícího milionář. „Je to jedna z nejvyšších sázek na olympiádu,“ přiznává Světlíková.



Bookmakeři ale dávají více šancí ruskému týmu, hrajícímu pod hlavičkou Olympijských sportovců z Ruska. Svědčí o tom kurz 1,49:1 na jejich výhru. I ruský útočník Ilja Kovalčuk ale před utkáním přiznal, že jeho tým čeká nejtěžší utkání na olympiádě. Těžko říct, zda šlo o zdvořilostní frázi, nebo snahu Čechy trochu ukolébat, jisté ale je, že Češi dají do zápasu proti Sborné maximum. Mohl by tak žít jejich sen o opakovaní senzace z Nagana z roku 1998. Na českého soupeře sází 34% tipérů.

Devět procent sázejících si pak myslí, že zápas neskončí po šedesáti minutách, stejně jako čtvrtfinále s USA. „Remízů dává na tikety 9 procent lidí,“ prozradila Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud