21. října 2015 • 09:53

Souboj bývalých parťaček vyhrála Hermannová. Emoce musely být, říká

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český souboj na turnaji Světového okruhu v plážovém volejbalu v turecké Antalyi vyhrály Markéta Sluková s Barborou Hermannovou. V prvním zápase skupiny D porazily bývalou spoluhráčku Hermannové Martinu Bonnerovou s Vendulou Haragovou 21:13 a 21:19. Oba páry dnes budou hrát ještě jednou.



Obě reprezentační dvojice se rozešly na konci července, kdy Sluková ukončila dlouholetou spolupráci s Kristýnou Kolocovou a dohodla se s Hermannovou. Ta dnes nastoupila proti bývalé partnerce poprvé a po 40 minutách vyhrály nasazené třináctky ve dvou setech.

"Očekávala jsem, že to nebude jako proti cizímu týmu, jsme bývalé parťačky, musely být emoce. Ale snažila jsem se soustředit na svůj výkon," řekla Hermannová spolupracovníkovi ČTK. Se Slukovou absolvují pátý turnaj Světového okruhu, nejlépe zatím byly páté v Soči.

O jeden start přišly kvůli zranění Slukové. "Kotník už je docela dobrý, uvidíme, jak daleko mě pustí. Zápasy proti druhému českému týmu nejsou nikdy jednoduché, ale zvládly jsme ho docela dobře," uvedla Sluková. Ve druhém zápase narazí na Američanky Dicellovou s Vanzwietenovou, Bonnerová s Haragovou se pokusí zaskočit švýcarské favoritky Forrerovou s Vergéovou-Dépréovou.

Bonnerová s Haragovou absolvovaly v seriálu premiéru, do Turecka jely díky divoké kartě. "Měly jsme jen týden, abychom natrénovaly. Užila jsem si to, je zábava být s Vendy na kurtu. I když to bylo vyhecovanější," uvedla Bonnerová.

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu v Antalyi (Turecko):
Ženy:
Skupina D:
Sluková, Hermannová (13-ČR) - Haragová, Bonnerová (29-ČR) 2:0 (13, 19).

13:40 Sluková, Hermannová - Dicellová, Vanzwietenová (20-USA), Haragová, Bonnerová - Forrerová, Vergéová-Dépréová (4-Švýc.).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud