23. dubna 2013 • 10:30

Nová výzva iSportexpert! Zadávejte si vlastní soutěžní otázky

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baví vás sport a rádi byste své schopnosti ukázali i v některé z tipovacích soutěží? Na druhou stranu nechcete zbytečně platit za vaše tipy? Pak právě pro vás je určena soutěž iSportexpert! A od pátku budete mít ještě větší možnost na výhru, než tomu bylo dříve.



Uhádnout 24 otázek v řadě a získat tak hlavní cenu v podobě iPadu, není žádná legrace. iSportexpert se vám rozhodl cestu za vysněnou výhrou trošku zjednodušit.

Už několik týdnů mají soutěžící na výběr z mnohem většího počtu otázek, než tomu bylo dříve. Navíc se výrazně omezil počet povinných otázek, s kterými se dnes setkáte jen zcela výjimečně.

Tím ale naše změny nekončí. Již ve čtvrtek se poprvé setkáte s možností, kdy si budete moci sami napsat otázku, na kterou budete chtít následující den odpovídat. Tato možnost nebude k dispozici každý den, ale pokusíme se vám tuto variantu zprostředkovat co nejčastěji.

Samozřejmě i tady se objeví určitá pravidla, kterými se budeme řídit. Dopředu se omlouváme těm soutěžícím, na jejichž otázky se nedostane. iSportexpert z pochopitelných důvodů vybere jen některé z nich.

Pokaždé se však snažíme, aby otázky zasáhly co největší okruh sportů a vy jste tak měli skutečně pestrý výběr.

Přečtěte si pozorně následující pravidla, podle kterých budete moci navrhnout vlastní otázky do soutěže iSportexpert.

PRAVIDLA PRO ZADÁVÁNÍ OTÁZEK DO SOUTĚŽE ISPORTEXPERT.

1) Sportovní událost, na kterou se vztahuje vaše otázka, nesmí začínat dříve, než ve 12 hodin, a nesmí končit později (až na výjimečné případy - prodloužení, odložení atd.) než ve 23:50 stejného dne.

2) Snažte se prosím nezadávat otázky z exotických sportů typu kriketu, bowlingu, šipek apod. jejichž výsledky by mohly být obtížně vyhledatelné.

3) Vaše návrhy otázky budete zadávat do diskusí v soutěži iSportexpert. (Např. Ve čtvrtečních otázkách budete moci v diskusích navrhnout vaší otázku pro páteční den).
Vaše návrahy se budeme snažit vybírat na základě jejich originality, zajímavosti, ale i s ohledem na pestrost otázek z různých sportů.

4) Nezadávejte otázky, jejichž výsledek je velmi pravděpodobný, např. Padne v prvním poločase fotbalového utkání mezi týmy x, y sedm a více branek? - Takové otázky nebudou brány v potaz.

Nebojte se nám psát vaše připomínky a návrhy, na vše se pokusíme včas odpovědět.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud