3. září 2010 • 11:30

VIDEO: Při tréninku ztratil náušnici za milion

Autor: rou, Kpj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hledat jehlu v kupce sena není nic jednoduchého, to je stará známá věc. Ale jak se hledá diamantová náušnice za milion korun na hřišti pro americký fotbal? Taky špatně. Vyprávět by o tom mohl Kendall Langford, hvězda amerického fotbalu z týmu Miami Dolphins.



Urostlý obránce si před tréninkem zapomněl sundat svoji ozdobu z ucha, a když skončil, náušnice s 2,5karátovým diamantem byla fuč.

Langford tak sestavil z řad svých spoluhráčů záchranný tým a vrhli se znovu na trávník. Jenže "delfíni" v ten den trénovali na dvou hřištích, takže šance na nalezení šperku nebyla zrovna velká.

Náhodným pozorovatelům se tak naskytl lehce bizarní pohled na skupinku zhruba deseti fotbalistů, z nichž někteří po kolenou lezli po trávě, další si zase vzali na pomoc hrabičky na listí a pročesávali pečlivě pěstěný trávník.

Podívejte se na neúspěšné hledání:

Kendall Langford hledá náušnici za 50 tisíc dolarů
Video se připravuje ...

"Je to parťák, tak proč bych mu nepomohl," nechal se slyšet Langfordův spoluhráč z obrany Ryan Baker. "Byl to fakt velkej diamant, byla by to škoda," dodal.

Langford sice nechtěl prozradit, kolik ho lesklá ozdoba do ucha stála, ale podle klenotníka ho takový šperk přišel minimálně na 50 tisíc dolarů (milion korun).

Počínání svých svěřenců krátce sledoval i kouč Tony Sparano, ale sám se neúčastnil. On prý nikdy náušnici neztratil - na tréninku ani nikde jinde. "Já si je nemůžu dovolit," poznamenal.

Zklamaný Kendall Langford nakonec pátrání asi po hodině odpískal - musel totiž na týmový mítink. A navíc místní správci začali se sekáním trávy. Jestli se jim při tom podařilo diamantový poklad najít, už zprávy nezmiňují...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud