3. května 2018 • 08:00

Blíží se slavné El Clásico. Vychutnejte si závěr fotbalových lig na DIGI TV

Autor: DIGI TV
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

O titulu ve španělské lize nerozhodne. Přesto střet Barcelony a Realu Madrid, tradiční duel přezdívaný El Clásico, láká fanoušky po celém světě. Zápas se hraje už tuto neděli a můžete ho sledovat exkluzivně na DIGI TV. Kromě toho se můžete na DIGI TV těšit i na utkání anglické Premier League a německé Bundesligy.



Barcelona počtvrté za sebou získala španělský pohár, když ve finále přejela - tak trochu ironií osudu zrovna v Madridu - tým Sevilly 5:0. Další trofej, domácí titul, definitivně získala po víkendové výhře 4:2 na hřišti La Coruni. Druhé Atlético Madrid ji už nemůže předstihnout a před Realem má katalánský klub náskok nedostižných 15 bodů.

Real Madrid, který usiluje alespoň o unikátní vítězný "hattrick" v Lize mistrů, kde se mu naopak daří a postoupil přes Bayern Mnichov do finále, naposledy v domácí soutěži porazil doma 2:1 Leganes.

DIGI TV DIGI TVFoto DIGI TV

Ve Španělsku ale vládne Barcelona. Real poráží i v individuálních statistikách. Tabulku střelců vede s 32 góly Lionel Messi, madridská hvězda Cristiano Ronaldo ztrácí šest branek, ale hned za ním je s 23 trefami Luis Suárez z Barcelony.

I tak bude tradiční střet španělských gigantů zajímavé sledovat. V neděli 6. května od 20:45 jej exkluzivně nabídne DIGI TV. Opět s bohatým doprovodným programem. Na DIGI Sport 3 HD poběží přes den několik speciálních pořadů a živě vysílané studio začíná hodinu před výkopem.

El Clásico jinak! Podívejte se na unikátní záběry z bitvy Realu s Barcelonou
Video se připravuje ...

Třeba se madridskému velkoklubu podaří přerušit sérii neporazitelnosti věčného rivala, která trvá už 41 utkání. Nebo naopak zvítězí Barcelona v ligovém El Clásiku potřetí za sebou? A prosadí se gólově domácí Messi, či hostující Ronaldo?

Fotbaloví fanoušci se však prostřednictvím sportovních kanálů DIGI TV mohou na večerní El Clásico nažhavit během celé fotbalové neděle. Milovníci španělské La Ligy mohou na DIGI Sport 3 HD sledovat od 11:55 přímý přenos z duelu Málaga vs. Alavés nebo pak od 16:10 "malé" El Clásico, tedy souboj madridského Atlétika s barcelonským Espaňolem.

Salahův Liverpool změří síly s Chelsea

Na DIGI Sport 1 HD startuje v neděli ve 14 hodin živě vysílané Studio Premier League, které uvede utkání Manchesteru City, už jistého anglického mistra, s Huddersfieldem. Domácí usilují o překonání gólového rekordu, který drží Chlesea se 103 brankami. City chybí už jen jediný přesný zásah.

Šlágr kola mezi Chelsea a Liverpoolem začíná na stejném programu v 17:25. V dresu hostů se předvede útočník Mohamed Salah –  s 31 góly nejlepší střelec a také podle hlasování samotných hráčů i novinářů nejlepší hráč celé anglické Premier League.

DIGI TV DIGI TVFoto DIGI TV

Liverpool hájí dva zápasy před koncem ligy umístění v první čtyřce, které mu zaručí místo v příštím ročníku Ligy mistrů bez ohledu na to, zda se týmu okolo hvězdného Egypťana Salaha podaří dotáhnout letošní jízdu milionářskou soutěží do vítězného konce. Chelsea ztrácí na Liverpool aktuálně šest bodů, má ale jedno utkání k dobru.

Udrží Kadeřábkův Hoffenheim vstupenku do Ligy mistrů?

Také německá Bundesliga, kterou nově exkluzivně vysílá DIGI TV, už zná svého vítěze. Bayern Mnichov vede tabulku o více než 20 bodů. Na další příčkách ale stále je o co bojovat.

V sobotu bude na obrazovkách DIGI Sport 2 HD k vidění důležitý zápas pro Eintracht Frankfurt s koučem Nikem Kovačem, jenž po sezoně převezme po Juppu Heynckesovi právě tým ligového šampiona.

Frankfurt dvě kola před koncem ztrácí šest bodů na aktuálně čtvrtý Hoffenheim, za který se nedávno poprvé po 77 zápasech v německé lize trefil český obránce Pavel Kadeřábek. Hoffenheim je tak zatím posledním postupujícím do Ligy mistrů. Frankfurt hostí sestupem ohrožený Hamburk v přímém přenosu od 15:25.

Ale to ještě pořád není všechno, zákazníci DIGI TV mohou díky samostatnému balíčku SPORT PLUS sledovat kromě tří kanálů DIGI Sport ještě dalších 11 kanálů s tím, že Arena Sport 2 a specializovaná LaLiga TV HD jsou k dispozici pouze na televizi přes internet.

Víkend na DIGI TV bude patřit tomu nejlepšímu evropskému fotbalu. DIGI TV, ať už přes satelit, nebo přes internet si můžete objednat na stránkách www.novadigitv.cz >> 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud