11. prosince 2020 • 00:00

Staňte se součástí Hisense výzvy v kopání penalt

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dokážete dát gól skvělému prvoligovému brankáři? Zjistíte to snadno. Už tuto neděli se totiž můžete i vy zapojit spolu s dalšími fanoušky do hvězdného sportovního klání, které se odehraje prostřednictvím aplikace Live Penalty za podpory Hisense od 20:00 do 21:00 hodin. Do akce se zapojí i český moderátor Petr Říbal a slovenský stand-up komik Joe Trendy. I ti vyzkouší pohotovost gólmana SK Dynamo České Budějovice Martina Janáčka. A postarají se o kvalitní zábavu.



Už v neděli 13. prosince se můžete i vy prostřednictvím mobilu zapojit spolu s dalšími fanoušky do virtuální série pokutových kopů, které se odehrají na dálku přes aplikaci Live Penalty sponzorovanou značkou Hisense. V brance bude chytat dvacetiletý brankář prvoligového SK Dynamo České Budějovice Martin Janáček. Tento vytáhlý gólman s obrovským talentem se po dvou letech ve Spartě a krátkém hostování v Motorletu vrátil zpátky do Českých Budějovic. O zajímavé okamžiky tak jistě nebude nouze. Své síly poměří v česko-slovenském klání i dva vášniví fotbaloví amatéři, které dobře znáte: český moderátor Evropy 2, Petr Říbal a slovenský stand-up komik ze Silných rečí, Joe Trendy. Postarají se i o tu pravou sportovní atmosféru i nefalšované emoce.

Unikátní sportovní výzva Hisense v kopání penalt, spojující fanoušky s prvoligovým gólmenem i vtipnými moderátory prostřednictvím jedinečné aplikace Live Penalty vznikla z iniciativy světového výrobce špičkových televizorů, společnosti Hisense. Hisense se totiž dlouhodobě angažuje právě ve fotbalu. „Je to logické – fanoušci sledují celosvětově sportovní klání nejen na stadionech, ale i doma u obrazovek. Vsázíme proto na technologie, které zážitky umocní. Ať už je to sportovní mód, podporující plynulý obraz i během rychlého pohybu na hřišti, nebo aplikace uefa.tv, kterou mají naše televizory jako jediné,“ říká Dávid Stirber, Brand manager Hisense CZ/SK.

Jak Hisense Live Penalty funguje? Hráči na dálku ovládají speciálního robota, který střílí míč na bránu s živým brankářem. V první fázi jde o vyřazovací hru, kde hráči soutěží o to, kam půjde střela. Nakonec zůstane jen jeden hráč, který si jde sám vystřelit penaltu proti brankáři na druhé straně. Ty správné emoce vnesou do klání jak oba hvězdní baviči, tak i komentátor.

A jak si nejlépe užít i další sportovní přenosy? „Pro sportovní fanoušky doporučuji například nový 4K Ultra HD televizor Hisense 65U8Q s komfortní 65palcovou obrazovkou s rychlým 120 Hz panelem. Používá přímé podsvícené celé ULED obrazovky pomocí Quantum Dot a technologii Local Dimming se 180 nezávislými stmívacími zónami, proto dokáže věrně zobrazit nejširší škálu barev, hlubokou černou a bílé světlo o vysoké čistotě. Svými parametry, chytrými funkcemi a rychlým operačním systémem VIDAA U4.0 zaručuje intenzívní zážitky při hraní her, sledování sportovních přenosů i přehrávání vlastního nebo sdíleného obsahu. A samozřejmě i televizního vysílání v nejvyšším HDR standardu. Podporuje technologie Dolby Vision i Dolby Atmos, používané v kinech,“ dodává Matej Hušták, Product manager Hisense TV.

. .Foto Hisense Czech

Hisense je hrdým oficiálním sponzorem UEFA Euro 2020 i světového šampionátu ve fotbalu FIFA v roce 2022 a partnerem Ligy národů UEFA. Angažuje se i v šampionátu UEFA do 21 let, v ženském EURO 2021 a UEFA EURO v halové kopané v roce 2022. Hisense navíc spolupracuje se značkou Fnatic, jednou z předních světových organizací pro eSport.

https://www.hisense.cz/

Články odjinud


Články odjinud