2. července 2021 • 10:49

Fotbalový šampionát vrcholí! Jaké jsou kurzy před čtvrtfinále a kdo postoupí?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česko žije fotbalem. Po úspěšném osmifinále, kdy naše reprezentace postoupila přes Holandsko do čtvrtfinále, stále více fanoušků věří v medailový úspěch. Ze hry jsou navíc už někteří favorité na trofej a optimismus sílí. Vsaďte si ještě před čtvrtfinálovými duely na celkové pořadí!



Francie, Německo nebo třeba Portugalsko jsou týmy, které na letošní mistrovství nebudou mít hezké vzpomínky. Největší favorité totiž nezvládli své první zápasy ve vyřazovací části turnaje a jsou ze hry. Naopak se skoro zdá, že zažíváme vzpouru podceňovaných celků. Mezi osmi nejlepšími celky je totiž Švýcarsko, Ukrajina, Česko a Dánsko.

Před samotným turnajem byl u sázkové kanceláře kurz na úspěch české reprezentace 1:150. Nyní po úspěšném osmifinále šel kurz rapidně dolů a na titul si můžete vsadit v kurzu 1:24. Pokud věříte českým barvám, je velmi zajímavý i kurz na to, že se Patrik Schick stane nejlepším střelcem turnaje. Se čtyřmi góly se dělí o druhé místo, jako jediný z top hráčů ale na turnaji odehraje ještě minimálně jeden zápas a první Ronaldo už žádnou branku nepřidá.

Kdo si brousí zuby na postup?

Švýcarsko - Španělsko

Zápas, který by za normálních okolností měl jasného postupujícího. Jenže Švýcaři jsou v laufu. Proti Francii vstali z mrtvých, dohnali dvougólové manko a po penaltách postoupili. Španělé zvládli přestřelku s Chorvatskem, kterým nastříleli i díky prodloužení 5 branek. První dva zápasy ve skupině ale nehráli vůbec atraktivní fotbal a v pátek bychom mohli vidět klidně remízový výsledek s následným prodloužením, kde to bývá vždycky tak trošku loterie.

Belgie - Itálie

Jedno je jisté, po tomto zápase pojede jeden z velkých favoritů domů. V nejatraktivnějším čtvrtfinále na sebe narazí Belgie s Itálií, která proti Rakousku inkasovala poprvé po 11 zápasech. Azzurri jsou v neuvěřitelné pohodě, hrají atraktivní fotbal a s hvězdami jako De Bruyne nebo Hazard si poradí a postoupí. Tím pádem bude ze hry o krále střelců Lukaku a Patrik Schick bude k ocenění zase o kousek blíž.

Česko - Dánsko

Zápas, který nás může přiblížit k medaili. Po osmifinále, kdy naši hráči vymazali Nizozemce, čeká reprezentaci přelet do Baku. V hlavním městě Ázerbájdžánu vyzveme Dány, kteří postoupili přes Wales. Kvalitní a houževnatý soupeř bude nepříjemný, rozhodně ale není nehratelný. Pokud naši zopakují svůj výkon, můžeme pomýšlet na postup.

Ukrajina - Anglie

Poslední čtvrtfinále, které nás čeká, je naopak asi tím nejjasnějším. Anglie nepředvádí nejkrásnější hru. Je ale účinná. Ukrajinci navíc mají po zápase se Švédy prořídlou sestavu vlivem zranění. Proto se nabízí sázka na výhru Anglie už po 90 minutách.

Sázková kancelář Fortuna ale nenabízí pouze sázky na výsledek utkání nebo šampionátu.Ke každému zápasu je vypsáno přes sto různých příležitostí, ze kterých si vybere opravdu každý. Navíc běží akce o dres.

Nezapomeň na MEGAtrefu

Na stránce prihraj.cz pokračuje oblíbená tipovačka sázkové kanceláře, ve které se hraje o jackpot ve výši 2 020 000 Kč! Jak se k prémii dostat? Stačí trefit přesný výsledek všech čtyř zápasů, které nás na šampionátu čekají.

Kromě skvělého jackpotu jsou ve hře ale i další ceny, jako je třeba předplatné O2 TV nebo bonusy na sázení. Tak hodně štěstí všem!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. 

Články odjinud


Články odjinud