29. března 2010 • 11:25

Mladíka v moři vyděsila rozdováděná Serena

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdyby to samé udělala Maria Šarapovová, asi by se tvářil jinak. Jenže na mladíka pujčujícího vodní skútry skočila v moři u Floridy rozdováděná Serena Williamsová. Bylo to nečekané a mládence to spíš vyděsilo než potěšilo. A ještě něco – co na tenhle koupací flirt asi řekl Serenin přítel Common, známý americký raper?



Možná Sereně jen vzal spodní proud nohy a ujelo jí to. Nebo se jí zkrátka zamotala hlava z pohledného kluka před ní. Slavná tenistka se každopádně při koupání u Miami Beach nechala trochu unést a skočila místnímu chlapíkovi přímo do náruče.

Serena WilliamsováFoto Nový Čas

Její přítel Common, který si ve filmu zahrál i vedle Russella Crowea nebo Denzela Washingtona, byl tou dobou daleko odsud. Tohle by se drsnému herci a muzikantovi asi dvakrát nezamlouvalo.

Serena vyrazila na pláž s několika svými kamarádkami, se kterými řádila ve vodě jako malá. Lidi kolem zaujala kromě své bezprostřednosti i odvážným modelem plavek, jenž nechal vyniknout její svalnaté vysportované postavě.

Serena WilliamsováFoto ČTK

Jančila ve vodě, slunila se. Pak ale přišel zmíněný skok na mladíka a bylo po bezstarostném mejdanu. V očích mladíka půjčujícího vodní skútry bylo možné vyčíst zděšení: „Bože, co to dělá? Přežiju to?“

Radši rychle jedničce tenisového žebříčku půjčil skútr a pak už to je vydýchával. Možná si co nejrychleji najde nějakou bezpečnější práci. Třeba krmiče žraloků v blízkém akváriu.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud