11. července 2011 • 11:55

Proč Beckhamovi dceru pojmenovali Harper Seven

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Harper Seven. Tak se jmenuje první dcera slavného páru Davida Beckhama a jeho manželky Victorie. Proč zvolili zrovna tohle jméno, které na první pohled krásou neoplývá? Vysvětlení blízkého přítele Beckhamových je jednoduché.



Proč Harper?
"Harper je jedno ze staroanglických jmen, které Victoria vždycky zbožňovala. Ve Spojených státech, kde rodina momentálně žije, je hodně oblíbené. Jméno Harper daly svým dcerám i takové osobnosti jako Dave Grohl, Lisa Marie Presley či Neil Patrick Harris, známý spíš jako Barney ze seriálu How I Met Your Mother."

Proč Seven?
"Seven (česky: sedmička) bylo vždycky šťastné číslo v různých kulturách. Navíc dcerka Davida a Victorie se narodila po sedmé hodině v sedmém měsíci. A vážila lehce přes sedm liber. Také není tajemstvím, že číslo sedm David miluje. Dlouho ho nosil na dresu v Manchesteru United. K třiadvacítce přešel až po přestupu do Realu Madrid."

Harper Seven Beckham přišla na svět v neděli pět minut před osmou hodinou ranní v Los Angeles. Dívka váží necelých tři a půl kila a dle lékařů jsou matka i dítě v naprostém pořádku.

"Jsem velmi hrdý na to, že mohu oznámit narození naší dcery Harper Seven Beckham, která se narodila přesně v 7:55 tady v Los Angeles. Victoria je na tom velmi dobře. Kluci jsou zase rádi, že mají malou sestřičku," vzkázal Beckham na svém facebooku.

Victoria je známá tím, že svým fanouškům obvykle úsměvy nevěnuje. Mateřské hormony s ní ale asi dělají divy
Victoria je známá tím, že svým fanouškům obvykle úsměvy nevěnuje. Mateřské hormony s ní ale asi dělají divy

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud