26. října 2011 • 12:21

Kocurová je zpět. Rosického Radka se po ztrátě dítěte vrací na Novu

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
26
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těžko si lze představit větší tragédii, než je smrt dítěte. Přesně to však potkalo televizní rosničku Radku Kocurovou a jejího partnera -  kapitána fotbalové reprezentace Tomáše Rosického. Slavný pár oznámil šokující zprávu na začátku září. Od té doby se moderátorka počasí Radka Kocurová na obrazovkách neobjevila.



Foto 

"Žádáme veřejnost i média o ohleduplnost k celé rodině, kterou událost silně zasáhla," vyjádřil se k celé tragédii fotbalista Arsenalu. Co zapříčinilo nečekané komplikace zatím pár veřejnosti neprozradil.

Tragickou zprávu oznámila opora národního týmu během reprezentačního srazu před rozhodujícím zápasy kvalifikace o mistrovství Evropy. S týmem však Rosický nakonec zůstal, jako kapitán vedl národní tým v zápase proti Španělsku.

Na rozdíl od svého dlouholetého přítele se po nešťastné příhodě populární rosnička z obrazovky stáhla. Několikatýdenní absence je však u konce, Radka Kocurová se vrací zpět.

"V pondělí ji tady máme zpátky, už se na ni těšíme a doufáme, že to pro ni nebude příliš složitý návrat," řekl zdroj Aha! z televize Nova.

Vstoupit do diskuse
26
Články odjinud


Články odjinud